Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 ‘Pure Platinum’ release

26 maart 2019 12:07
Nike Air Max 720 ‘Pure Platinum’ release

Sinds de Air Max 720 is uitgekomen, heeft Nike veel colorways uitgebracht en er zullen er waarschijnlijk nog veel volgen. Aankomende zaterdag, 30 maart, zal Nike de Air Max 720 in een nieuwe colorway uitbrengen genaamd “Pure Platinum”.

In 2019 zullen er nog veel mooie colorways uitkomen van de Air Max 720. De eerstvolgende colorway van deze futuristische sneaker zal een “Pure Platinum” colorway zijn. Er wordt gebruik gemaakt van de kleuren wit en ‘metallic platinum’ voor een clean upper. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt is de Air Unit, die is namelijk rond de hele sneaker te zien in een soort ijs blauwe kleur. Ook is dit de grootste Air Unit ooit in de Air Max geschiedenis. De zool van deze sneaker zorgt voor optimaal comfort. De upper is gemaakt van wit en zilverkleurig mesh en de zool van rubber.

Aankomende zaterdag, 30 maart, zal deze colorway van Nike’s Air Max 720 uitkomen. Ook komt er een triple black colorway. Check de releasekalender voor meer informatie over deze colorway. Scroll naar beneden voor meer informtie en foto’s van de “Pure Platinum” colorway.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 720 'Triple White'

AO2924-100 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Air Max 720 Pure Platinum
Air Max 720 Pure Platinum
Air Max 720 Pure Platinum
Air Max 720 Pure Platinum