Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 720 komt met een nieuwe ‘Triple Black’

9 april 2019 13:11
Nike Air Max 720 komt met een nieuwe ‘Triple Black’

De afgelopen tijd zijn er veel verschillende Nike Air Max 720 modellen uit gekomen. En de volgende is alweer onderweg. Op donderdag 11 april wordt de gloednieuwe Nike Air Max 720 ‘Triple Black’ gereleased.

Na het succes van de Air Max 720 modellen, blijft Nike nieuwe colorways uitbrengen. Er kwamen veel bijzondere colorways uit die een enorme hype zijn geworden. Hierdoor heeft dit model zich flink op de kaart gezet. Afgelopen vrijdag, 5 april 2019, kwam bijvoorbeeld de gloednieuwe ‘Black Volt’ uit. Dit was ook een variant met een gloednieuwe colorway die erg opvallend is. Toch komen de meeste Air Max 720 met elkaar overeen. Dit keer heeft de nieuwe ‘Triple Black’ iets speciaals.

De details

De nieuwe ‘Triple Black’ heeft een wat veiliger uiterlijk. Dit komt door de zwarte colorway. Wat vooral opmerkelijk is aan deze nieuwe colorway, is het materiaal wat gebruikt is. Het is volledig bedekt met mesh. Dit zagen we niet bij de andere colorways van de Air Max 720. Hierdoor krijgt de 720 toch een nieuwe twist. Verder heeft de sneaker hetzelfde uiterlijk als de andere sneakers. De Air-Unit is weer aanwezig, net als het ‘Air Max’ logo op de tong. Aan de achterkant van de sneaker net boven de Air Unit, zie je het welbekende ‘720’ getal. Ook het Nike logo aan de zijkant van de sneaker is weer aanwezig. De nieuwe Nike Air Max 720 ‘Triple Black’ wordt gereleased op donderdag 11 april. Wil jij op de hoogte blijven van dit model? Check dan de releasekalender.


Nike Air Max 720 'Triple Black'

AO2924-007 · Prijs vanaf €184,-

Naar alle aanbieders
NIKE AIR MAX 720 'TRIPLE BLACK'
NIKE AIR MAX 720 'TRIPLE BLACK'
NIKE AIR MAX 720 'TRIPLE BLACK'
NIKE AIR MAX 720 'TRIPLE BLACK'
Images by Nike