Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ komt 29 mei

25 mei 2020 14:37
De Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ komt 29 mei

Al enige tijd geleden kwamen wij met de leak van een nieuwe potentiele Travis Scott x Nike release. Dit keer zou de release in het teken staan van de populaire Nike Air Max 270 React ENG. Het model is zelfs al gezien in verschillende maten, zoals infant en kindermaten. Er zijn verschillende samples van het model gezien. Zo hebben we ze voorbij zien komen met reversed swooshes of met helemaal geen Swooshes. Nu de release van deze Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ eindelijk bevestigd is kunnen we dieper in gaan op het model.

Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ | CT2864-200

De sneaker is gemaakt van veel verschillende materialen en zit bomvol leuek details. Zo zien we dat er voor de toebox, heel en de lining allemaal andere materialen zijn gebruikt. Op de hiel zien we namelijk fleece, op de toebox nubuck en in de lining zien we ademend mesh. De colorway bestaat voornamelijk uit bruinige tinten in combinatie met een vergeelde midsole en oranje/rode details. Een leuke toevoeging is de geborduurde mini-swoosh op de mudguard bij de toebox. 

Nu de release van deze Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ bekend is hebben we speciaal voor jullie onze Sneakerjagers Releasekalender helemaal vol gezet met alle shops waar je deze release kunt kopen. Veel van deze stores doen een raffle, dus wees er op tijd bij met inschrijven! Deze zullen snel open gaan.


Travis Scott X Nike Air Max 270 React 'Cactus Trails'

CT2864-200 · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders