Skip to content
Upcoming

Officiele images van de nieuwe Nike Air Max 1 N7

3 november 2020 15:26
Officiele images van de nieuwe Nike Air Max 1 N7

Elk seizoen viert Nike de trotse geschiedenis van Native American en inheemse volken in Noord-Amerika. De levendige graphics zijn een eerbetoon aan Native artwork. Dit jaar zien we dat deze stijl komt naar de Nike Air Max 1 N7.

Nike N7

N7 begon met een visie van Sam McCracken. Sam had in 2000 een zakelijk idee om inheemse Amerikaanse stammen rechtstreeks toegang te geven tot Nike-producten om gezondheidspromotie en ziektepreventieprogramma’s te ondersteunen. Zeven jaar nadat Nike’s Native American-divisie begon, werkte het Nike-ontwerpteam samen met verschillende gemeenschapsexperts en leiders om speciaal voor de Native American-gemeenschap sneakers te gaan maken, genaamd Nike Air Native N7. Vanaf 2009 breidde Nike het merk N7 uit met een collectie die kan worden gekocht door iedereen die is geïnspireerd door inheemse atleten en het N7-fonds.

Nike Air Max 1 N7

Sneaker leakers PY_RATES hebben ons al een sneaker preview gegeven van de Nike Air Max 1 N7. Een zilveren kleur bevind zich op de toebox en wordt gecombineerd met bruin suède op de midfoot en hiel. De Native artwork patronen zijn geplaatst op de mudguard en Swoosh. Als we beter naar deze patronen kijken zien we dat het is opgebouwd met stippen lijnen en de sneaker zo een bijzondere look krijgt. De Nike N7 branding is geplaatst op de tong en binnen zool van de sneaker. Onder het bovenwerk zit een sail gekleurde midsole gecombineerd met een wit/zwart/oranje outsole.

Helaas slechts nieuws voor ons in Europa want de Nike Air Max 1 N7 komt alleen beschikbaar in Amerika en Canada. Maar wellicht kan jij straks wel je paartje bemachtigen via StockX. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 1 N7
Nike Air Max 1 N7
Nike Air Max 1 N7
Images by PY_RATES