Skip to content
Upcoming

UPDATE: Restock van de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ op komst

31 juli 2020 13:00
UPDATE: Restock van de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ op komst

31/08 UPDATE: De release gisteren van de Air Max 1 ‘Magma Orange’ was voor velen van ons uitgelopen tot een grote deceptie. De meeste shops hadden of een raffle of lagen direct om 09:00 uur plat (om over de vele bots nog maar niet te spreken). Maar wees niet getreurd, er komt een grote restock van beide colorways! De tweede golf kunnen we op 29 augustus verwachten. Benieuwd bij welke stores? Klik hieronder voor het overzicht.

Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ | DC1454-101

Naast de Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ verschijnt er ook nog een ‘Magma Orange’ colorway. Ook de ‘Magma Orange’ colorway released aanstaande donderdag, 30 juli 2020.

De ‘Magma Orange’ colorway lijkt, los van de kleur, vrijwel identiek aan de ‘Evergreen Aura’ colorway. Ook deze colorway beschikt over een witte basis die is gecreëerd van mesh. Hierop zijn meerdere overlays te vinden van grijs leer, die de sneaker wat meer diepte en leven inblaast. Op deze grijze overlays zijn weer oranje details geplaatst, zoals de branding op de tong en hiel, maar ook de Swoosh en de mudguard zijn verwerkt in een oranje kleur.

Nu we het bovenwerk hebben gehad zakken we af naar beneden en zien we een cleane, witte midsole en een witte Air Unit. Vervolgens loopt er een outsole in oranje, witte en zwarte tinten onder de witte midsole, om op deze manier ook het onderstel van de sneaker een beetje in leven te houden.

Release

De Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ dropte donderdag, 30 juli 2020, bij diverse geselecteerde Nike-retailers. Update: Op 29 augustus staat er een grote restock gepland. Bekijk onze Releasekalender voor een volledig overzicht van alle stores die deze sneaker zullen krijgen. Om een nog beter beeld van de sneaker te krijgen kun je naar beneden scrollen om foto’s te bekijken.

Nike Air Max 1 OG 'Magma Orange'

DC1454-101 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Magma Orange
Air Max 1 Magma Orange
Images by Asphaltgold