Skip to content
Upcoming

UPDATE: Restock van de Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ op komst

31 juli 2020 13:00
UPDATE: Restock van de Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ op komst

31/08 UPDATE: De release gisteren van de Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ was voor velen van ons uitgelopen tot een grote deceptie. De meeste shops hadden of een raffle of lagen direct om 09:00 uur plat (om over de vele bots nog maar niet te spreken). Maar wees niet getreurd, er komt een grote restock van beide colorways! De tweede golf kunnen we op 29 augustus verwachten. Benieuwd bij welke stores? Klik hieronder voor het overzicht.

Nike Air Max 1 OG 'Evergreen Aura'

DC1454-100 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ | DC1454-100

Het heeft een behoorlijk lange tijd moeten duren totdat we eindelijk weer eens een Air Max 1 zien verschijnen. Gelukkig maakt Nike dat goed met niet een, maar twee colorways. De Nike Air Max 1 verschijnt namelijk in een ‘Evergreen Aura’ en een ‘Magma Orange’ colorway. In dit blog zullen wij de ‘Evergreen Aura’ uitlichten.

De Nike Air Max 1 verschijnt in een ‘Evergreen Aura’ colorway en deze colorway is zeer stijlvol verwerkt op het klassieke model. De sneaker beschikt over een kleurenpallet van wit, grijs en groen. Dit is een combinatie die niet al te druk is en dus makkelijk te matchen is met al je andere kledingstukken!

Natuurlijk beschikt de sneaker over een basis die wit gekleurd is, zoals we gewend zijn. Op de witte basis zijn overlays te vinden in een grijze kleur om de sneaker wat meer leven in te blazen. Hierop zijn weer panelen te vinden, zoals de mudguard, Swoosh, eyestays en de branding die zijn verwerkt in de groene kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met hierin de klassieke Air Unit. Vervolgens zien we een outsole die beschikt over de kleuren wit, zwart en groen.

Release

Donderdag, 30 juli 2020, released de Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ via meerdere retailers. Update: Op 29 augustus staat er een grote restock gepland. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en vergeet niet om naar beneden te scrollen voor prachtige foto’s.

Air Max 1 Evergreen Aura
Air Max 1 Evergreen Aura
Images by Asphaltgold