Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 React ‘Black’ krijgt een nieuwe make-over

26 juli 2020 15:11
De Nike Air Force 1 React ‘Black’ krijgt een nieuwe make-over

Nike blijft ons keer op keer maar weer verassen met nieuwe versies van de Air Force 1. De Air Force 1 React is onderdeel van de D/MS/X lijn en krijgt dit keer een mooie futuristische look.

Nike’s D/MS/X is de nieuwste innovatie van Nike waar de standaard verhoudingen van sneaker worden uitgedaagd. Hierdoor krijgen klassieke of geheel nieuwe sneakers een uitdagende look en feel. Een van deze nieuwe sneakers is de Air Force 1 met React technologie in de zool.

Nike Air Force 1 React ‘Black’ | CN9838-001

Het bovenwerk van de sneaker is vooral gemaakt van zwart leer. De oversized Swoosh op de midfoot heeft een grijze jelly outline met daarin grijs gaas. Kijkend naar de eyestays zijn deze van één golvende patroon gemaakt en is de helft ervan gemaakt van jelly materiaal in het oranje. Rode details zijn geplaatst op de tong en logo op de hiel waar nog een vlak onder zit gemaakt van iridescent materiaal, waardoor dit een regenboog effect krijgt. Onder het bovenwerk zit een zwarte mid- en outsole die zijn uitgerust met de React en Air technologie.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze Nike Air Force 1 React ‘Black’ uit gaat komen, maar wordt ergens in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 React 'Black'

CN9838-001 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 React 'Black'
Air Force 1 React 'Black'
Air Force 1 React 'Black'
Images by Nike