Skip to content
Upcoming

NET BINNEN: Nike Air Force 1 React ‘Astronomy Blue’

24 juni 2020 14:30
NET BINNEN: Nike Air Force 1 React ‘Astronomy Blue’

De populaire Nike Air Force 1 React heeft er deze week een nieuwe colorway bijgekregen. Nike heeft namelijk de ‘Astronomy Blue’ colorway gereleased op het model. De colorway beschikt over een subtiele look met toch aardig wat details.

In het begin van 2020 kreeg de Nike Air Force 1 een opmerkelijke make-over. Er ontstond namelijk een Nike AF 1 React. Er zijn al een aantal colorways van gereleased en de ‘Astronomy Blue’ colorway is de laatste toevoeging van Nike. In de toekomst zullen er waarschijnlijk nog een heleboel prachtige colorways verschijnen op het vrij jonge model.

Nike Air Force 1 React ‘Astronomy Blue’ | CT1020-102

Op het eerste gezicht zal gelijk de dominerende blauwe kleur opvallen die is verwerkt bovenop de sneaker. De basis van de sneaker is verwerkt in de klassieke witte kleur. Op de zijkanten trekt de outlined zwarte Swoosh gelijk de aandacht, terwijl de eyestays de astronomy blue kleur hebben gekregen. De veters zelf daarentegen hebben een roze kleur gekregen. De heel tab is weer voorzien van een blauwe kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte React midsole met een streep die een lichtblauwe kleur heeft gekregen.

Nike’s Air Force 1 React in een ‘Astronomy Blue’ colorway is nu verkrijgbaar via Nike voor €119,99. Dus als jij nog een paartje zoekt voor de zomer is dit zeker een aanrader! Check voor meer informatie onze Releasekalender en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 React 'Astronomy Blue'

CT1020-102 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 React
Air Force 1 React
Air Force 1 React