Skip to content
Upcoming

Nike Air Force 1 met removable Swoosh krijgt een nieuwe colorway

26 juli 2019 15:10
Nike Air Force 1 met removable Swoosh krijgt een nieuwe colorway

Eerder brachten wij al naar buiten dat Nike de Air Force 1 met verwisselbare Swoosh twee nieuwe colorways zou geven. Nu voegt Nike hier nog een extra colorway aan toe, namelijk de Yellow Pulse. Met deze Air force 1 kan je jouw sneakers altijd aanpassen aan je outfit. Je krijgt namelijk 3 paar Swooshes met elk een ander uiterlijk.

Nike Air Force 1 ‘Yellow Pulse’

De nieuwe colorway van de Nike Air Force 1 is voorzien van Yellow Pulse. Deze zacht gele kleur trekt direct de aandacht, maar is niet te fel zodat het moeilijk te combineren is. Naast Yellow Pulse vind je ook een paar zwarte elementen op de sneaker zoals op de hiel en het label op te tong. Maar het interessantste van deze sneaker is natuurlijk de verwisselbare Swoosh. Je krijgt namelijk 3 verschillende Swooshes. De kleuren op de eerste Swoosh komen sterk overeen met een olievlek. De tweede Swoosh heeft een zwarte achtergrond met daaroverheen een soort confetti en de laatste is zwart met een klein glittertje erin. Naast de Swoosh zit er nog een leuk subtiel detail op de toebox. Deze is namelijk geperforeerd op zo’n manier dat er een smiley verschijnt.

Wanneer deze Nike Air Force 1 zal uitkomen is helaas nog niet bekend. Wel is de Nike Air Force 1 ’07 LV8 3 ‘Black’ al verkrijgbaar. Houd onze releasekalender goed in de gaten voor meer info over de ‘Yellow Pulse’ colorway. Check hieronder alvast de foto’s en alle leuke details die hierop te vinden zijn.


Nike Air Force 1 '07 LV8 'Yellow Pulse'

CI0064-700 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneaker Politics