Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 wordt gedompeld in Canvas

18 maart 2019 15:41
De Nike Air Force 1 wordt gedompeld in Canvas

De laatste tijd is Nike actief bezig met het uitbrengen van frisse colorways. Dit is natuurlijk niet gek, het lekkere weer komt er namelijk ein-de-lijk aan! De meeste sneakers krijgen een frisse/vrolijke colorway. Voor de volgende toevoeging van een summer sneaker is deze Air Force 1 aan de beurt. De nieuwe Air Force 1 Colorway krijgt een canvas make-over.

Door de jaren heen is de Air Force 1 eindeloze keren uitgebracht in verschillende vormen. Zo is het model in verschillende hoogtes uitgebracht, in talloze kleuren en is het model vaak de basis geweest voor een collaboration. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Off-White of A Cold Wall releases. Voor de volgende Air Force 1 release wordt het model voorzien van een canvas look.

Het grote voordeel van de Nike Air Force 1 is zijn tijdloosheid. Het is niet voor niets dat het model vaak gebruikt wordt in collabs, veel stijlen passen op het model. Met deze nieuwe canvas look laat Nike dit feit maar weer eens goed zien.

Als we inzoomen op het model zien we eigenlijk een basic colorway. Het bovenwerk is gemaakt van canvas wat doorloopt tot op de midsole. De volledige sneaker is uitgewerkt in een tonal colorway, namelijk een lichtbeige kleur. Op de heel is een leuk detail aangebracht in de vorm van een geborduurd NYC logo.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 Low Canvas 'Muslin'

CJ0691-100 · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders
Canvas
Canvas

Canvas
Canvas