Skip to content
Upcoming

Nike Adapt BB ‘MAG’ colorway // Release Reminder

12 juni 2019 12:54
Nike Adapt BB ‘MAG’ colorway // Release Reminder

2 weken geleden maakte Nike bekend dat de ‘MAG’ colorway van de Adapt BB ook uitkomt in Europa. Nike bracht eerder de MAG uit voor de film “Back To The Future II”. De nieuwe colorway zal aanstaande zaterdag, 15 juni, verkrijgbaar zijn via nike.com om 09:00 uur.

Eerder kwamen er 2 andere colorways uit van de Adapt BB. Een ‘Black Pure’ colorway en een ‘Dark Grey’ colorway. De eerst genoemde maakte in januari 2019 zijn debuut en de tweede kwam uit in april 2019. Dit bijzondere model is de toekomst van schoenen. Het is een sneaker die tot leven komt op het moment dat je hem aantrekt. Wat bijzonder is aan deze sneaker is de zelf strikkende technologie, dit heet Electric Adaptable Reaction Lacing. Deze technologie past de veters, druk en pasvorm van de schoen elektronisch aan op de contouren van je voet.

Een kleine motor in de midsole trekt de veters aan om het bovenwerk, gemaakt van FlyKnit en mesh, aan te spannen. Door middel van verdere ontwikkeling van de Nike FitAdapt beschikt de Adapt BB over een kleiner en lichter motortje. Hierdoor kan de technologie in meerdere sporten worden toegepast. Je kan je schoenen koppelen aan de Nike Adapt App om de pasvorm te perfectioneren. Ook kan je de lichtjes in de midsole personaliseren, het batterijpercentage controleren en meer.

Zodra de batterij leeg is kan je de sneaker eenvoudig, draadloos opladen door ze op een speciale mat te zetten. Zodra de sneaker wordt opgeladen zal de kleur van het lichtje veranderen. Wees niet gestrest als de batterij leeg is terwijl je de schoenen aanhebt, want de veters blijven niet vast zitten. Dus je kan altijd je schoenen gewoon uittrekken.

Nike Adapt BB ‘MAG’ Details

Zoals we al eerder zeiden is de upper gemaakt van FlyKnit en mesh. Ook is het wel duidelijk dat de nieuwe colorway gebaseerd is op de Nike MAG, deze sneaker maakte deel uit van de film “Back To The Future II”. De upper en midsole beschikken over een grijze kleur. Op de midsole en op de hak zitten blauwe spetters. In de witte Swoosh op de buitenkant loopt ook nog een kleinere, lichtblauwe Swoosh. Achterop de hak en op de tong lopen 4 gekleurde stippen.

Op zaterdag 15 juni, om 09:00 uur zal de ‘MAG’ colorway verkrijgbaar zijn via Nike’s webshop. De sneaker kost €350,-. Benieuwd hoe de colorway eruitziet? Bekijk de foto’s hieronder. Vergeet ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor je dagelijkse sneakernieuws.


Nike Adapt BB 'Mag'

CJ5773-090 · Prijs vanaf €475,-

Naar alle aanbieders
Adapt BB
Adapt BB
Adapt BB
Adapt BB
Images by Nike