Skip to content
Staff Picks

Maak je klaar voor het voorjaar met de sale van PUMA

9 maart 2022 18:30
Maak je klaar voor het voorjaar met de sale van PUMA

Van woensdag 9 maart 2022 tot en met zondag 13 maart 2022 krijg je bij PUMA 25% korting op geselecteerde T-shirts, shorts en caps voor heren en kinderen. Als je gebruik wilt maken van deze korting moet je niet vergeten om bij het afrekenen de code SPRING toe te voegen. Maak je klaar voor het voorjaar samen met PUMA!

Aangezien het aanbod vrij groot is, hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten uit de sale. Hopelijk kunnen we op deze manier jullie inspiratie geven om stijlvol het voorjaar in te gaan!

Mocht er toch niets voor je tussen zitten, neem dan vooral een kijkje op de website van PUMA voor het gehele aanbod.

PUMA Spring Heren

BMW M Motorsport Statement T-shirt

Als eerste het BWM M Motorsport Statement T-shirt, dit is een T-shirt die in het groen, wit en zwart te koop is. Het T-shirt bevat kleurrijke graphics en lijnen die geïnspireerd zijn op motorsportauto’s.

BMW M Motorsport
BMW M Motorsport

Porsche Design poloshirt

Als tweede het Porsche Design poloshirt, dit is een poloshirt die TopCool® garen bevat wat zorgt voor ultieme vochtbeheersing. Het shirt is in het zwart, wit en donkergrijs te koop.

Porsche Design poloshirt
Porsche Design poloshirt

Mercedes F1 sweatshort

Bij de T-shirts hoort natuurlijk ook een sweatshort, deze keer de Mercedes F1. De sweatshort is gemaakt van gerecyclede vezels. Hierdoor ga je dus niet alleen stijlvol de deur uit, maar ben je ook nog eens milieubewust bezig.

Mercedes Short PUMA korting
Mercedes Short

P Snapback

Om de look helemaal af te maken kan een snapback niet ontbreken. Deze snapback komt in de kleuren zwart en wit. Doordat de pet in deze kleuren komt kun je het bij elke outfit dragen.

P Snapback PUMA korting
P Snapback

Porsche Legacy truckerpet

Mocht je niet van het vorige model houden, dan hebben we nog een pet voor jullie. Namelijk de Porsche Legacy truckerpet. Deze pet heeft een mesh body voor ventilatie en een stijlvolle gebogen klep.

PUMA korting trucker hat
PUMA korting trucker hat

PUMA Spring Kids

PUMA x SMILEY WORLD T-shirt

Met dit T-shirt tover je gelijk een glimlach op het gezicht van je kind. Het is een vrolijk T-shirt die in de kleuren roze en wit te koop is.

PUMA x SMILEY WORLD T-shirt
PUMA x SMILEY WORLD T-shirt PUMA korting

FRUITMATES T-shirt

Als volgt hebben we voor de kleintjes onder ons het FRUITMATES T-shirt. Zoals je op de foto’s kunt zien is dit een schattig T-shirt met een ananas op de voorkant. Wat verwijst naar de naam FRUITMATES.

FRUITMATES T-shirt
FRUITMATES T-shirt

FRUITMATES Short

Bij het T-shirt hoort ook een bijpassende broek. Je hoeft niet lang na te denken om kleren bij elkaar te zoeken want het T-shirt en de short sluiten perfect op elkaar aan.

FRUITMATES Short
FRUITMATES Short PUMA korting

Dit waren een aantal van onze favorieten uit de sale, zit er toch niets voor je bij? Neem dan vooral een kijkje op de website van PUMA. Vergeet niet om de kortingscode SPRING toe te voegen aan je winkelwagen om te profiteren van 25% korting op caps, T-shirts en shorts van PUMA.

Voor meer kortingsacties als deze kun je onze nieuwspagina in de gaten houden!