Skip to content
Upcoming

Burned Sports – Nieuwe partner bij Sneakerjagers

16 april 2020 22:03
Burned Sports – Nieuwe partner bij Sneakerjagers

Wij hebben goed nieuws voor jullie, want wij hebben er een nieuwe partner bij, namelijk Burned Sports! In dit blog gaan wij jullie vertellen over het ontstaan van Burned Sports en laten wij jullie onze 10 favoriete sneakers zien die jij kan shoppen via de webshop.

Burned Sports is begonnen in een klein dorpje en werd opgericht door Floris de Jongh. Hij heeft een jaar lang basketbal in de USA gespeeld en hij besloot om de prachtige basketbal sneakers die hij daar gezien had naar Nederland te brengen onder de naam Burned Basketball. In Nederland waren er destijds nog maar weinig kwalitatief goede basketbalschoenen dus de business groeide hard.

Des te groter Burned Basketball werd, des te meer klanten er kwamen winkelen. Al snel liepen er ook klanten de winkel in die op zoek waren naar producten voor volleybal, handbal en korfbal. Floris besloot ‘Burned Basketball’ te veranderen in ‘Burned Sports’. Tegenwoordig kun je bij Burned terecht voor allerlei soorten producten, ook lifestyle producten.

Wij hebben 5 prachtige sneakers van de website geplukt van Burned Sports en deze in een top 5 gezet voor jou. Zo kan jij gemakkelijk je keuze maken voor een nieuw paartje sneakers. Zit er toch niks voor jou tussen? Wees niet getreurd, want op de website zijn nog veel meer sneakers te vinden. KLIK HIER voor het gehele assortiment.

Check hieronder onze 5 favorieten en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste nieuws over sneakers.


Burned Sports

Puma Rs X Trainers

369666_05 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Nike MD Runner 2

749794-010 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

Burned Sports

Air Jordan Wmns 1 Retro Low Slip White/ Black-White

AV3918-101 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

Vans Old Skool Classic 'Black White'

VN000D3HY28 · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders

Burned Sports

Puma Cell Alien OG

36980105 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders