Skip to content
Upcoming

Nieuwe colorway van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 die echt opvalt!

20 september 2019 10:00
Nieuwe colorway van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 die echt opvalt!

Eergister deelden wij nog de officiële foto’s van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 “Infrared’ en “Blue Fury” colorways. Maar er is al weer een nieuwe opvallende colorway gespot.

UNDEFEATED en Nike werken niet voor het eerst samen. Ze danken eigenlijk hun bestaan aan Nike en de afgelopen jaren zijn er altijd samenwerkingen geweest. En dat is ook het geheim van UNDEFEATED. Zoals James Bond, een van de twee eigenaren van UNDEFEATED, zegt moet je altijd opletten op hoe snel dingen veranderen. Volgens hem is dat wat de jeugd wilt, ze willen nieuwe sneakers en samenwerkingen tussen merken.

We zagen dus al afgelopen weken de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 langskomen in een zwarte colorway met ‘Infrared’ details en een witte colorway met ‘Infrared’ details. Ook zagen we een zwarte colorway met ‘Blue Fury’ details en een witte colorway met ‘Blue Fury’ details. En nu zijn er foto’s opgedoken van een zwarte colorway met ‘Opti Yellow’ details. Deze ziet er precies hetzelfde uit als de andere colorways die van jullie van de week lieten zien, maar dan is de schoen zwart met opvallende gele details. Dit is de meest opvallende colorway tot nu toe. Ook gaan er nog geruchten over een ‘Green Spark’ colorway, maar daar hebben we nog niks van gezien.

Wanneer deze ‘Opti Yellow’ colorway uitkomt weten we nog niet. Waarschijnlijk zullen ze ook €160,- gaan kosten. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor foto’s!


Undefeated X Nike Air Max 90 'Black/Yellow'

CJ7197-001 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
UNDEFEATED x Nike Air Max 90
UNDEFEATED x Nike Air Max 90
Images by @isser.whitey.james