Skip to content
Newsfeed

Nieuwe collab Come Tees x Converse ‘Realms and Realities’

16 februari 2022 15:00
Nieuwe collab Come Tees x Converse ‘Realms and Realities’

Converse is een nieuwe samenwerking aangegaan met Come Tees. Sonya Sombreuil’s label staat bekend om gedigitaliseerde hand-drawn graphics. Deze hand-drawn graphics zijn de basis van de nieuwe collectie ‘Realms and Realities’. De collectie zal releasen op 17 februari 2022 om 10.00 uur op de Converse website.

De collectie ‘Realms and Realities’ bevat hoodies, chinos, shorts en t-shirts. Ook hebben ze een nieuwe look gegeven aan de Chuck 70. Op de gehele collectie zijn de bekende hand-drawn graphics terug te zien. De hand-drawn tekeningen zijn gedigitaliseerd en op die manier geplaatst op de collectie.

De Chuck 70 heeft een Come Tees branding op de heel tab en op de cream colored midsole. Verder verschillen de schoenen van design. Zo heeft bijvoorbeeld de linkerschoen een tijger design en de rechter niet. Op de tong staat een handafdruk en de tekst realities is terug te lezen in de hand-drawn graphics.

Come Tees x Converse ‘Realms and Realities’ zal op 17 februari 2022 om 10.00 uur releasen op de Converse website en bij geselecteerde winkels. Voor verdere releases hou vooral onze release kalender in de gaten!

side come tees
Converse come tees 70 collab
under come tees converse
Come Tees 70 collab
Come Tees 70
Converse come tees 70
Converse chuck 70
Converse Come Tees
Converse chuck come tees
shirt en broek come tees
shirt en broek come tees converse
hoodie come tees