Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering The Pay Check met Tasha’s World

5 september 2022 17:23
Nieuwe aflevering The Pay Check met Tasha’s World

The Pay Check komt op dinsdag 6 september 2022 met een nieuwe aflevering. In aflevering zeven, praat Pay Kolmüs met niemand anders dan Tasha Slagtand, ook wel bekend als Tasha’s World. Tasha is een artiest uit Rotterdam en heeft met haar muziek al meerdere awards gewonnen. Daarnaast is ze de oprichter van initiatief House of Knowledge. Aflevering zeven van The Pay Check staat om 20:00 uur op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

The Pay Check

The Pay Check is de talkshow van Pay Kolmüs waarin ze iedere aflevering verschillende gasten uit de sneaker scene en de culture eromheen uitnodigt. Met haar gasten, praat Pay over sneakers, hiphop, fashion en alles daaromheen. In een laid-back sfeer wordt er gepraat, gediscussieerd en gelachen over diverse onderwerpen. De gasten zijn erg divers, zo waren Edson Sabajo, Kwills en Neenah te gast in de voorgaande afleveringen.

The Pay Check Tasha
Foto’s Sneakerjagers

Pay Kolmüs (@payfresh) is van alle markten thuis. Als muziekjournalist en artist manager heeft ze met veel grote artiesten samengewerkt. Met zo’n ruim twintig jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft Pay een groot netwerk opgebouwd en is ze op verschillende markten actief.

In haar carrière als muziekjournalist heeft ze artiesten als Public Enemy, Nas, Ne-Yo en Ice Cube mogen interviewen. Ze heeft haar eigen radioprogramma gehad en als DJ maakte ze mixtapes voor verscheidene artiesten. Momenteel is Pay ook lid van de Raad van Toezicht van de Melkweg, een van de grootste hiphop podia in Amsterdam. Daarnaast helpt ze als artiest consultant nieuwe creatieve talenten met het strategisch opbouwen van hun naam, werk en carrière.

The Pay Check Tasha

Pay is mentor en docent bij Master The Mix Academy, The Foundation en ICMA in Engeland en heeft daar bovenop ook nog een grote passie voor sneakers. Met name voor de Nike Air Max 1, haar favoriete silhouet.

Tasha’s World

Tasha’s World (@iamtashasworld) is de artiestennaam van de Rotterdamse artieste Tasha Slagtand. Onder de naam Tasha’s World heeft ze drie succesvolle albums uitgebracht waarmee ze diverse prijzen heeft mogen ontvangen, waaronder de Essent Award, de Zilveren Harp en een EMMA Award (UK).

Tasha heeft met haar band over de hele wereld getoerd en meer dan 400 shows gespeeld. Van het wereldberoemde Jazz Café in Londen en S.O.B’s in New York tot Ahoy, Rotterdam, het North Sea Jazz Festival in Den Haag en North Sea Jazz Festival, Kaapstad. Ook het Cape Town International Jazz Fest mag niet ontbreken in dit rijtje.

The Pay Check Tasha

In 2008 nam Tasha een pauze in het artiestenleven en werd ze in die periode gevraagd om bestuurslid te worden voor de stichting Your World (Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad 2009). In deze bestuursfunctie adviseert ze de gemeente over muziekprojecten voor jongeren in Rotterdam. Daarnaast was ze artistiek directeur van initiatief ‘Yourspace’. Hier was ze verantwoordelijk voor de programmering van masterclasses, workshops, jamsessies en het ontwikkelen van inspirerende evenementen.

The Pay Check Tasha

Sindsdien heeft Tasha een hoop succesvolle muziektrajecten opgericht, managet ze zowel nationale als internationale muzikanten en is ze consultant voor artiesten en organisaties. Tasha is creatief directeur van ‘House of Knowledge’, een initiatief dat jonge, getalenteerde artiesten in de Urban Performing Arts ondersteunt met verschillende ontwikkelingstrajecten.

Momenteel is ze bezig met een uitwisselingsproject in samenwerking met Kaapstad’s eigen Yana & Rashid Lombard. Dit project, ‘Rotterdam Loves…Cape Town’, zal in oktober 2022 worden uitgevoerd.

Zevende aflevering

De zevende aflevering van The Pay Check staat aanstaande dinsdag 6 september 2022 om 20:00 uur online. Deze aflevering is te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal. In de talkshow praat Pay in een relaxte sfeer met haar gasten over muziek, sneakers, de culture en fashion.

The Pay Check Tasha

Vergeet ook niet Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf zo op de hoogte over komende episodes van The Pay Check. Download de Sneakerjagers app en krijg push meldingen van jouw favoriete shows of release.