Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering The Pay Check met Curtis Richa

25 juli 2022 20:00
Nieuwe aflevering The Pay Check met Curtis Richa

The Pay Check komt met een nieuwe aflevering. Op dinsdag 26 juli 2022 komt aflevering 6 van The Pay Check met Pay Kolmüs online. Deze aflevering is Curtis Richa te gast. Curtis is een songwriter en producer en heeft in het verleden samengewerkt met namen als Rihanna, David Guetta en LL Cool J. De aflevering staat om 20:00 uur op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

The Pay Check

In de talkshow The Pay Check ontvangt Pay Kolmüs iedere aflevering verschillende gasten uit de sneaker scene en de culture eromheen. Met haar gasten praat ze over sneakers, hiphop en alles daaromheen. In de show wordt in een laid-back sfeer gepraat, gediscussieerd en gelachen. De gasten komen uit allerlei verschillende hoeken. Zo waren Edson Sabajo, Kwills en Neenah te gast in de voorgaande afleveringen.

The Pay Check
Foto’s Sneakerjagers

Pay Kolmüs (@payfresh) is van alle markten thuis. Als muziekjournalist en artist manager heeft ze al met veel grote artiesten samengewerkt. Met haar twintig jaar ervaring in de muziek- en entertainmentindustrie heeft ze een groot netwerk opgebouwd en is ze op verschillende markten actief.

The Pay Check

In haar carriere heeft ze artiesten als Public Enemy, Ne-Yo, Nas en Ice Cube mogen interviewen. Ze heeft haar eigen radioprogramma gehad en als DJ maakte ze mixtapes voor verscheidene artiesten. Momenteel is Pay lid van de Raad van Toezicht van de Melkweg, een van de grootste hiphop podia in Amsterdam. Ook helpt ze als artiest consultant nieuwe creatieve talenten met het strategisch opbouwen van hun naam en werk

Ze is mentor en docent bij Master The Mix Academy, The Foundation en ICMA in Engeland en heeft daar bovenop ook nog een grote passie voor sneakers. Met name voor de Nike Air Max 1.

Curtis Richa

In de zesde aflevering van The Pay Check is niemand anders dan Curtis A. Richardson, ook wel bekend als Curtis Richa (@curtisricha), te gast. Curtis is een multi-genre Amerikaanse songwriter, producer en creative A&R executive consultant. Met zijn werk is hij verantwoordelijk voor het schrijven en produceren van albums waar wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren van verkocht zijn.

The Pay Check

Curtis heeft in zijn carrière gewerkt met grote artiesten als Jennifer Lopez, Rihanna, LL Cool J, John Legend, David Guetta, Hardwell, Tiesto en velen meer. Zijn internationale succes heeft hem enorm succes gebracht in de Aziatische en Europese muziek markten. Zo heeft hij gewerkt met buitenlandse sterren als Taemin, NCT Dream, SHINee, Kumi Koda, Tohoshinki, Super Junior, Yuri (van Girls Generation), Kahi, Agnes Carlsson en velen meer.

Als producer is Curtis een sleutelfiguur in het grootbrengen van wereldwijde supersterren als WURLD, ADN Lewis, Charlie Vox, en Ruby Prophet. Met zijn werk heeft Curtis de muziekindustrie wereldwijd beïnvloedt en blijft hij dit in de nabije toekomst nog zeker blijven doen.

Zesde aflevering

De zesde aflevering van The Pay Check komt op dinsdag 26 juli 2022 om 20:00 uur online. De aflevering is te bekijken op het Sneakerjagers YouTube kanaal. In de talkshow wordt er in een relaxte sfeer gepraat over sneakers, muziek en de culture eromheen.

The Pay Check

Volg Sneakerjagers op Instagram en blijf op de hoogte over komende episodes van The Pay Check. Download de Sneakerjagers app en krijg push meldingen van jouw favoriete show of release.