Skip to content
Newsfeed

Nieuwe A-COLD-WALL* x Converse Chuck 70 colorways

3 oktober 2022 15:14
Nieuwe A-COLD-WALL* x Converse Chuck 70 colorways

Samuel Ross en zijn avant-gardistische merk A-COLD-WALL* hebben al eerder samengewerkt met merken als Nike en Converse. Na hun eerdere, en enigszins experimentele, collabs, hebben ze nu het Check 70-silhouet opnieuw vormgegeven voor een nieuwe collab.

De A-COLD-WALL* x Converse Chuck 70 zal beschikbaar zijn in twee verschillende colorways, ‘Pavement’ en ‘Silver Birch’- de hoofdtint van elke colorway is de accentkleur voor de andere schoen. De sneakers worden geleverd met bijhorende kleding items. Zo komt de collectie met t-shirts en shorts in een off-white kleur, hintend naar de ‘Silver Birch’ colorway.

Beide sneakers hebben een canvas bovenwerk met reflecterende een filmprint op de zijkanten. Het metalen alfanumerieke merk A-COLD-WALL* verschijnt boven de middenzool van de sneaker. De sockliner is voorzien van co-branding. De zool en toe box hebben een translucent look. Op de hiel is een treklus geplaatst.

De A-COLD-WALL* x Converse Chuck 70 en bijhorende kleding items zullen verkrijgbaar zijn via Converse. De releasedatum is 6 oktober 2022, om stipt 10:00 uur. Check de officiële beelden hieronder! Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden voor push notificaties over jouw favoriete sneaker releases!

A cold wall Converse