Skip to content
Newsfeed

Netflix komt met documentaire: ‘Neymar: Perfect Chaos’

13 januari 2022 11:43
Netflix komt met documentaire: ‘Neymar: Perfect Chaos’

Netflix komt in 2022 met een documentaire over voetballer Neymar. De Braziliaanse voetballer voetbalt momenteel bij Paris Saint Germain en wordt gezien als een van de beste voetballers van de wereld. De documentaire ‘Neymar: Perfect Chaos’ komt op 25 januari uit.

Na de eerste beelden gezien te hebben van de documentaire serie ‘yeen-yuhs: A Kanye Trilogy’, komt Netflix met een nieuwe documentaire. Dit keer niet over een rapper of artiest, maar over profvoetballer Neymar. Neymar da Silva Santos Júnior, ook wel bekend als Neymar, heeft lange tijd voor FC Barcelona gespeeld. Nu is de voetballer een aanstormend talent bij Paris Saint Germain.

In de documentaire volgt Netflix het leven van Neymar. Van kleins af aan is de Braziliaanse voetballer al bezig met voetballen. In de docu zullen dan ook beelden te zien zijn van Sao Paolo, de plek waar hij is opgegroeid. Naast het grote voetbal talent, staat Neymar ook bekend om zijn explosieve karakter. Met zijn uitspraken en gedrag is hij dan ook vaak in de media gekomen en niet altijd om de beste redenen.

Ook zien we in de documentaire beelden van medespelers als Lionel Messi, David Beckham, Luis Suarez en Kylian Mbappe. “Everything he does is about entertainment,” vertelt Beckham in de trailer. Ook horen we uitspraken van nieuwspresentatoren: “You’re one of the best players ever. What is your problem?”

Neymar gaat in de documentaire dieper in op zijn succes en de negatieve keerzijde hiervan. “I started playing early, got famous early, got rich early, everything went from zero to 100,” vertelt Neymar. “I didn’t choose to be a superstar. I’d much rather be anonymous than famous. I know the responsibility I have. It’s my life. I won’t stop just to please you.”

‘Neymar: Perfect Chaos’ is op 25 januari op Netflix te zien.