Skip to content
Upcoming

Naast Fox komen nu ook Booker en Tatum met een Nike silhouet

23 mei 2019 15:32
Naast Fox komen nu ook Booker en Tatum met een Nike silhouet

Eerder maakten wij al bekend dat de basketballer De’Aaron Fox een samenwerking is aangegaan met Nike om een nieuwe sneaker op de markt te brengen. Het is nu bekend geworden dat, naast Fox, de basketballers Jayson Tatum en Devin Booker ook een samenwerking zijn aangegaan.

De details

Het is bekend dat Fox de ‘Nike Air Max 1 Swipa’ gaat uitbrengen. Booker en Tatum hebben allebei een ander model uitgekozen. Om te beginnen hebben we Booker die aan de haal is gegaan met de ‘Air Force 1’. Vervolgens is de sneaker bedekt met een licht blauwe kleur. Tevens heeft de eyestay een grijze kleur en is de sole in de kleur ‘Sail’ gekleurd. Ten slot heeft Booker nog een paar persoonlijke details toegevoegd aan de sneaker. Op de tong staat een stukje tekst over zijn geschiedenis. Hij heeft op de hiel van de linker sneaker ‘yes máam’ gezet en op de rechte ‘no sir’.

Tatum heeft voor een ‘Air Max 97‘ gekozen. De upper van de sneaker is zwart met rode overlays. Vervolgens heeft de mudguard een witte kleur met zwarte tekeningetjes er op. Deze tekeningen staan voor zijn roots in Saint Louis. Daarnaast heeft de midsole een zilveren kleur, heeft de Air Bubble een rode kleur en is de outsole wit. Tevens staat onderop de outsole de postcode van zijn buurt waar hij vandaan komt. Ten slotte is deze sneaker reflecterend.

Iedere sneaker heeft een andere releasedatum. Wat ze wel gemeen hebben is dat ze eerst gereleased worden bij de ‘House of Hoops’ en twee dagen daarna worden ze gewoon online verkocht. Om te beginnen wordt de Air Max 1 gereleased op donderdag 30 mei en daarna op zaterdag 1 juni, hij krijgt een prijskaartje van €150,-. Vervolgens wordt de Air Force 1 op donderdag 6 juni als eerst gereleased en daarna op zaterdag 8 juni, deze sneaker gaat €130,- kosten. Helaas is er over de Air Max 97 nog geen prijs bekend. Wel is het bekend dat hij eerst op donderdag 13 juni wordt gereleased en daarna op zaterdag 15 juni. Kan jij niet wachten op deze drie beauty’s? Houd dan voor meer informatie onze releasekalender in de gaten.


De'Aaron Fox X Nike Air Max 1 'Swipa'

CJ9746-001 · Prijs vanaf €232,-

Naar alle aanbieders

Devin Booker X Nike Air Force 1 Low 'Moon Particle'

AJ9716-001 · Prijs vanaf €332,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike