Skip to content
Upcoming

Mosterd geel, de nieuwe colorway van de Air Max 97

18 maart 2019 13:43
Mosterd geel, de nieuwe colorway van de Air Max 97

Daar is ‘ie weer hoor, de Nike Air Max 97! Het lekkere weer staat voor de deur. Dit keer komt één van onze favoriete Nike Air Max modellen in een frisse lente colorway. Kun jij nog niet wachten tot de zomer is aangebroken? Kom dan alvast in de stemming met deze Nike Air Max 97 in een Mosterd colorway.

De Nike Air Max 97, het model wat ontworpen is door Christian Tesser en geïnspireerd is op de Japanse snelheidstrein. Het model kwam in 1997 voor het eerst op de markt en was direct al een favoriet. Het model sloeg vooral goed aan bij de jeugd/straatcultuur en Italië. Het meest herkenbare design is de originele silver bullet.

Door de jaren heen is het model talloze keren in verschillende colorways gedompeld. Net zoals veel andere Air Max modellen heeft de Air Max 97 een tijdloze look. Hierdoor kan Nike veel kanten opgaan met het model.

De details

Voor de volgende Nike Air Max 97 release gaat Nike lekker los met de lentekriebels. Een bovenwerk wat gemaakt is van canvas, leer en suède is altijd een goeie! De patch onder de Swoosh is zelfs ook nog gemaakt van mesh, zodat je voetjes lekker gekoeld kunnen worden. Het gehele bovenwerk is uitgevoerd in een, je raad het al, mosterd colorway! Het mosterd gele bovenwerk rust op de klassieke witte midsole/gumsole combo die altijd goed is.

Op dit moment is er nog geen releasedatum van het mosterd gele model bekend maar we verwachten hem eerder snel dan laat. Check ondertussen hier nog wat andere Nike Air Max 97 colorways.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 97 'Canyon Gold'

917646-700 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Mosterd
Mosterd
Mosterd
Mosterd