Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 34

23 augustus 2022 15:02
Most Wanted Sneaker Releases – Week 34

Vandaag is het weer dinsdag, de dag dat we kijken naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van afgelopen week. In de week van maandag 15 augustus 2022 tot en met zondag 21 augustus 2022 zijn er veel colorways van verschillende merken gereleased. Eindelijk zijn de langverwachte modellen van thisisneverthat in samenwerking met New Balance uitgekomen en heeft ook de Nike Dunk High ‘Mocha’ zijn release gekregen.

Populaire sneakers hebben ook een keerzijde, deze raken namelijk erg snel uitverkocht. Het is wel nog steeds mogelijk om één van onderstaande sneakers aan te schaffen via een marktplaats. Wanneer je naar de Sneakerjagers resell-pagina gaat, kun je zien bij welk bedrijf de sneaker het goedkoopste wordt aangeboden.

Dit zijn de Most Wanted Sneaker Releases van week 34.

1. thisisneverthat x New Balance 1906R | M1906RTI

thisisneverthat x New Balance 1906R Most Wanted Sneaker Releases
thisisneverthat x New Balance 1906R Most Wanted Sneaker Releases

De Most Wanted Sneaker Release van deze week is de thisisneverthat x New Balance 1906R. Doordat de 1906R voor een lange tijd niet in de verkoop is geweest bij New Balance, lijkt dit ontwerp op een nieuw silhouet.

Het model heeft een hardlooplook, dit komt vooral tot uiting in het bovenwerk van de sneaker, die gemaakt is van lichtgrijs mesh. Opvallende details, zijn de bruine vlekken rond het bovenwerk, waardoor het lijkt alsof de sneakers al zijn gedragen. De overlays zijn bekleed met zilver leer met grijze en witte accenten. Om de ‘gedragen’ look af te maken zijn de veters vergeeld, net als de middenzool.

thisisneverthat x New Balance 1906R

M1906RTI · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders

2. thisisneverthat x New Balance 2002R | M2002RTH

thisisneverthat x New Balance 2002R
thisisneverthat x New Balance 2002R Most Wanted Sneaker Releases

Als tweede in het rijtje staat het tweede silhouet van de thisisneverthat x New Balance collectie, namelijk de 2002R. De 2002R is een zeer populair model op dit moment en daarom is het niet verbazingwekkend dat deze op de tweede plaats komt.

De 2002R wordt geleverd in een klassieke kleurencombinatie van grijs en marine. De basis op de neus is gemaakt van mesh en is lichtgrijs. De tong en kraag zijn gemaakt van gescheurd leer, wat de sneaker een vintage look geeft. De overlays zijn gemaakt van verschillende leersoorten, waaronder suède en premium. Hierdoor worden er op de sneaker lagen gecreëerd. Om het verschil in lagen nog beter te laten zien, zijn er grijs- en marineblauwe tinten gebruikt op de overlays en de buitenzool.

thisisneverthat x New Balance 2002R

M2002RTH · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

3. adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Vanta’ | FU6684

adidas Yeezy Boost 700 V2 'Vanta'
adidas Yeezy Boost 700 V2 'Vanta' Most Wanted Sneaker Releases

In 2019 kwam de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Vanta’ uit. Op 19 augustus 2022 heeft de colorway een restock gekregen. Het model heeft een chunky look en combineert dynamische overlays over het gehele ontwerp.

De ‘Vanta’ is helemaal zwart en combineert de materialen mesh, suède en leer. De sneaker bevat golvende details die zorgen voor een dynamische en moderne uitstraling. De mudguards zijn gemaakt van suède. Het meest opvallende aan het ontwerp is de tussenzool, die allemaal abstracte elementen heeft gekregen. De zool is voorzien van Boost-technologie wat zorgt voor demping en comfort.

adidas Yeezy Boost 700 V2 'Vanta'

FU6684 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders

4. adidas Crazy 1 ‘Storm Trooper’ – The Kobe | GY3810

adidas Crazy 1 'Storm Trooper' - The Kobe
adidas Crazy 1 'Storm Trooper' - The Kobe Most Wanted Sneaker Releases

De Crazy 1 heette oorspronkelijk de Kobe 1, een signature schoen van Kobe Bryant. Totdat deze in 2013 de naam Crazy 1 kreeg. De basketbalschoenen, ontworpen door Eirik Lund Nielsen, hebben een gestroomlijnd silhouet dat is geïnspireerd op de aerodynamische vorm van de Audi TT.

De ‘Stormtrooper’, heeft het kleurenschema van de elitesoldaten uit de Star Wars-franchise. Het witte synthetische bovenwerk en de EVA-tussenzool staan in contrast met de zwarte kraag, hiel en buitenzool, die gemaakt is van dubbel schuim. Daarnaast bevat de sneaker nog meer details zoals een grijze half-shell teen, een doorschijnende spoiler op de hiel en de 3 Stripes in reliëf op het middenpaneel.

adidas Crazy 1 'Storm Trooper' - The Kobe

GY3810 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Dunk High Retro ‘Mocha’ | DJ6189-201

Nike Dunk High Retro 'Mocha'
Nike Dunk High Retro 'Mocha' Most Wanted Sneaker Releases

Als laatste in het rijtje hebben we de Nike Dunk High Retro ‘Mocha’. De ‘Mocha’ is een minimalistische colorway. Dit komt door de twee aardetinten die zijn gebruikt in het gehele silhouet. Een licht bruine kleur is gebruikt voor de basis van de sneaker. De overlays en de buitenzool hebben een andere bruine tint gekregen die lijkt op ‘Brown Kelp’, die we in het verleden al wel vaker hebben gezien. Het ontwerp wordt afgemaakt door een witte Swoosh, veters en tussenzool.

Nike Dunk High Retro 'Mocha'

DJ6189-201 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 34. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van alles rondom sneakers en streetwear? Download dan vooral de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!