Skip to content
Upcoming

Modeontwerper Kiko Kostadinov gaat samenwerking met Asics aan

22 april 2020 08:10
Modeontwerper Kiko Kostadinov gaat samenwerking met Asics aan

Eerder kwamen ASICS en de modeontwerper Kiko Kostadinov al met een samenwerking, en nu een paar maanden later worden er weer twee nieuwe colorways gereleased. En snel ook al, want aanstaande vrijdag 24 april zullen deze gereleased worden.

Kiko Kostadinov is een modeontwerper die uit Bulgarije komt, op 16 jarige leeftijd is hij geëmigreerd naar Londen. Hij heeft zijn eigen merk dat dan ook Kiko Kostadinov heet. Zijn werk is gericht op de werkkleding en uniformen van vandaag de dag.

KIKO KOSTADINOV X ASICS GEL AURANIA ‘COFFEE’ | 1022A338-200

ok de Kiko Kostadinov X Asics Gel Aurania ‘Graphite Gray’ heeft een bovenwerk dat bestaat uit veel verschillende materialen. Er is gebruik gemaakt van verschillende tinten roze en bruin. Op de hiel en de zool is een donker roze/rode kleur te zien, deze is overigens ook te zien op de tong van de sneaker samen met een bruin mesh. De veters en lining zijn oranje van kleur en de overlays zijn van een glimmend bruin lakleer.

KIKO KOSTADINOV X ASICS GEL AURANIA ‘GRAPHITE GRAY’ | 1022A338-020

Ook de Kiko Kostadinov X Asics Gel Aurania ‘Coffee’ heeft een bovenwerk dat bestaat uit veel verschillende materialen. Zo is er mesh te zien, en lakleren overlays. Op de tong komen groene en blauwe kleuren naar voren. Het achterste deel van de zool is groen van kleur.

Op aanstaande vrijdag, 24 april zal deze toffe samenwerking gereleased worden. Je kunt de sneakers bemachtigen via ASICS, vanaf 00:00. Beide colorways hebben een prijskaartje van €200,-. Je kunt de sneakers hieronder bekijken. Als je altijd op de hoogte wil blijven van de laatste nieuwtjes en updates, kan je ons volgen op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.

Kiko Kostadinov X Asics Gel Aurania 'Coffee'

1022A338-200 · Prijs vanaf €387,-

Naar alle aanbieders

Kiko Kostadinov X Asics Gel Aurania 'Graphite Gray'

1022A338-020 · Prijs vanaf €559,-

Naar alle aanbieders