Skip to content
Upcoming

Met deze Nike Air Max 90 overleef je de herfst

16 september 2019 17:11
Met deze Nike Air Max 90 overleef je de herfst

De Nike Air Max 90 is al voor een langere tijd een erg populair model in de Air Max serie. Voor alle fans van dit model hebben wij goed nieuws, want er komt weer een nieuwe colorway aan en deze past perfect bij het herfstweer!

Het model werd in 1990 ontworpen door Tinker Hatfield. Met deze schoen moest hij zijn eerste succes, de Air Max 1, overtreffen, daarom heette de schoen ook eigenlijk ‘Air Max 3’. De schoen had een grotere Air-Unit dan zijn voorgangers. Voor de hardlopers betekende dit meer comfort. Maar op de straten zag je ook een hele verandering, de schoen zorgde voor nieuwe trend. De vloeiende lijnen op het silhouette en de geribbelde details trokken de aandacht van de mensen. Laatst werd nog de kleurrijke Air Max 90 Viotecht uitgebracht. Deze schoen was erg kleurrijk en opvallend. Met deze nieuwe colorway gaat Nike voor iets onopvallender en deze kleuren passen perfect bij de warme goudgele en koele blauwe kleuren van de herfst.

Nike Air Max 90 Essential | AJ1285-110

De basis van de schoen is wit mesh. Je ziet hier op verschillende lagen, van onder andere lichtblauw, ‘Teal’ en zwart leer. De eyestays zijn ‘Golden Yellow’ en ‘Teal’. De Air-Unit, het ‘AIR MAX’ vakje en het Nike Air logo op de achterkant zijn ook allemaal ‘Yellow Gold’. De tong is zwart en gemaakt van mesh, en hier is een Nike logo te vinden in de kleur ‘Teal’.

De schoenen zullen in de komende weken te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €140,-. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten! Scroll naar beneden voor foto’s van de schoen.


Nike Air Max 90 Essential
Nike Air Max 90 Essential
Nike Air Max 90 Essential