Skip to content
Upcoming

Met de Nike Air Max 97 “Utility” Pack ben jij winterproof

15 oktober 2019 13:32
Met de Nike Air Max 97 “Utility” Pack ben jij winterproof

Het weer wordt steeds somberder en er vind bijna elke dag wel een regenbui plaats. Het ergste van alles is als door regen je schoenen verpest worden! Maar gelukkig denkt Nike aan ons in dit slechte weer. Ze komen nu namelijk ook met de Nike Air Max 97 “Utility” Pack.

Nederland is echt een Air Max land. De Air Max modellen zijn namelijk het meest populair bij ons! De Air Max 97 valt daar natuurlijk ook onder. Dit model is zo geliefd omdat het de eerste Air Max was met een volledige Air-Sole unit en de sneaker heeft een strak design. Het model bestaat al 22 jaar en door de loop van de jaren hebben we dan ook vele colorways en versies gezien, zoals bijvoorbeeld de “SE” en “Ultra” uitvoeringen van het model. Maar Nike heeft de sneaker nu een complete make-over gegeven, waarmee je beschermt bent voor deze koude en regenachtige dagen. De Air Max 97 krijgt eindelijk ook een “Utility” Pack.

Nike Air Max 97 “Utility” Pack | Details

De sneaker is helemaal klaar voor de winter gemaakt. Zo bevat hij nu synthetische en rubber onderdelen. Ook heeft de sneaker reflecterende lagen en accenten en ook een nieuw ontworpen outsole, waarmee je veel meer grip hebt. De sneaker heeft ook een ander veter systeem wat goed past bij de “Utility” look. Om de look echt af te maken heeft de sneaker een tong tab en heel tab waar “AIR MAX WNTR UTLTY” op staat. De heel tab is extra speciaal omdat er “DURABLE”, “TRACTION” en “VISIBILITY” opstaat en dit zijn de principes van het “Utility” design.

De eerste colorway is helemaal zwart met een grijze outsole en kleine grijze accenten. De andere colorway is wat opvallender. Die bestaat namelijk uit de kleuren “Sepia Stone/Moon Particle/Total Orange/Racer Blue”. De sneaker bestaat uit verschillende oranje tinten en heeft licht grijze, blauwe en donker bruine accenten. Om de look af te maken heeft de sneaker een gum outsole.

Wanneer de pack uitkomt in Nederland is nog niet precies bekend, maar de schoen zal ergens in de komende weken te koop zijn bij onder andere Nike en geselecteerde retailers. De prijs zal rond de €160,- liggen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en check hier beneden de officiële foto’s!


Nike Air Max 97 Winter Utility 'Black'

BQ5615-001 · Prijs vanaf €472,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-001
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-001
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-001

Nike Air Max 97 Winter Utility 'Total Orange'

BQ5615-200 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-200
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-200
Nike Air Max 97 "Utility" Pack | BQ5615-200
Images by Nike