Skip to content
Events

Mesh & Laces 2023 – koop nu early bird tickets met korting

18 juli 2023 11:24
Mesh & Laces 2023 – koop nu early bird tickets met korting

De afgelopen jaren heeft het Mesh & Laces evenement ons in Hannover, Hamburg en Berlijn geïnspireerd met sneakers, cultuur, vintage, mode, muziek en goede humor. Dit jaar, op 08 oktober 2023, keert het evenement terug naar Duitsland en komen sneakerfans van over de hele wereld naar Berlijn om er deel van uit te maken. De liefde en passie voor sneakers maakt het mogelijk om elk jaar een evenement neer te zetten dat onderwerpen als vintage, tweedehands en diversiteit de aandacht geeft die ze verdienen en ervoor zorgt dat verschillende subculturen samen kunnen komen en ideeën kunnen uitwisselen.

Mesh & Laces

Net als in de afgelopen jaren zal Mesh & Laces 2023 weer plaatsvinden in het Bikini winkelcentrum in Berlijn. Je kunt een heleboel kraampjes verwachten. Alles wat met sneakers, kleding en streetwear te maken heeft wordt hier tentoongesteld en verkocht! Onder de exposanten zijn grote merken en particuliere wederverkopers en verkopers met unieke, speciale aanbiedingen.

Zoals elk jaar ligt de focus van het evenement op de community, dat wil zeggen op jou. Het gaat om ideeën uitwisselen en verbinden. De live talkshows, de vele activiteiten en het lekkere eten zijn hier perfect voor. Hier kun je een geweldige tijd hebben met je vrienden en nieuwe mensen ontmoeten die jouw passie delen.

Tickets

Als je dit jaar deel wilt uitmaken van het Mesh & Laces-evenement, kun je nu je tickets reserveren en een vroegboekkorting krijgen. De kortingen zijn beperkt en slechts twee weken geldig. Wacht dus niet te lang en koop je tickets nu ze nog beschikbaar zijn.

Verkoper worden

Als je erover denkt om zelf lid te worden en je hebt een aantal mooie stukken om te verkopen, dan kun je ook een eigen stand aanvragen. Dus als je zelf wederverkoper bent of erover hebt nagedacht om je spullen te koop aan te bieden, dan is dit je kans. Je kunt je eenvoudig aanmelden via het contactformulier. Zowel commerciële als particuliere verkopers zijn welkom. De standprijs voor een tafel als particuliere verkoper is trouwens €50 en €80 voor een commerciële verkoper.

Als je meer foto’s en insidernieuws over het evenement wilt, kun je ook het Instagram-account van het Mesh & Laces evenement in de gaten houden. Daar kun je meer te weten komen over de hoogtepunten en meer foto’s en insidertips bekijken.

Als je meer nieuws wilt lezen over de nieuwste sneaker-evenementen en releases, bekijk dan zeker onze Sneakerjagers nieuwspagina!