Skip to content
Upcoming

Mercer Amsterdam is terug met NASA collaboration

19 november 2018 11:19
Mercer Amsterdam is terug met NASA collaboration

In september bracht Mercer Amsterdam al een sneaker uit in samenwerking met NASA. Toen Sneakerjagers bij Launch Party was van deze sneaker kregen we al te horen dat Mercer en NASA terug zouden komen.

In december zal Mercer Amsterdam weer in samenwerking gaan met NASA en zullen ze een nieuwe colorway van de W3RD 2.0 uitbrengen. De zwarte colorway is geïnspireerd op de Apollo 17 ‘Night Mission’ lancering uit 1979. De Apollo 17 was het eerste bemande lancering die ’s nachts plaats vond. Om 00:33 ging het ruimte schip de lucht in omweg naar de maan. De Apollo 17 was de laatste bemande vlucht die lande op de maan.

Dit verhaal is overal terug te zien op de W3RD 2.0. Om te beginnen heeft de sneaker een zwarte colorway die natuurlijk perfect past bij de lancering midden in de nacht. Op de zijkant van de sneaker staat in het zilver de de naam van de laatste maanmissie ‘Apollo XVII’. Daarnaast beschikt de W3RD 2.0 over 3M details die oplichten in het donker.

De Mercer x NASA W3RD 2.0 Night Mission zal uitkomen op 14 december uitkomen. De sneaker zal €250 kosten en zal verkrijgbaar zijn via de site van Mercer Amsterdam. De sneaker zal beschikbaar zijn in de maten 40 t/m 45 en de eerste 5 klanten zullen een speciale door Apollo 17 geïnspireerde koffer krijgen. Naast de sneaker zal er ook merch van de Apollo 17 verkrijgbaar zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer x NASA W3RD 2.0 ‘Night Mission’

Releasedatum: 14 december
Prijs: €250,-

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam