Skip to content
Upcoming

Gedetailleerde kijk op de MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low

4 augustus 2020 15:46
Gedetailleerde kijk op de MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low

In april kregen we de eerste blik van de aankomende MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low. Nu zijn er nog betere gedetailleerde foto’s beschikbaar die ons een betere kijken gegeven op deze lang verwachte samenwerking tussen het Japanse bedrijf MEDICOM TOY en Nike Skateboarding.

MEDICOM TOY is opgericht in 1996 in Tokyo door Tatsuhiko Akashi. MEDICOM TOY is gespecialiseerd in het maken van verzamel objecten en design objecten. Hij haalt hierbij zijn inspiratie van de anime en popcultuur. Natuurlijk is een van zijn meest populaire speelgoed lijn de BE@RBRICK. Dit beer-vormige figuur wordt gemaakt in verschillende maten en enorm veel verschillende versies. MEDICOM TOY heeft enorm veel samenwerkingen gedaan met onder andere KAWS, BAPE, Star Wars, Supreme en Chanel.

MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van zwart namaak haar. Het “@” log van de BE@RBRICK is geplaatst op de zijkant van de hiel en als logo op de dikke tong. De hiel patch is ook gemaakt van namaak haar alleen heeft deze een crème kleur gekregen met de tekst “NIKE”. Het bovenwerk wordt afgemaakt door een witte sok liner. Een leuk detail van de insole is dat deze illustraties heeft van verschillende BE@RBRICKS. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole en grijze outsole.

De MEDICOM TOY Nike SB Dunk Low is vanaf zaterdag 22 augustus verkrijgbaar via Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Medicom Toy X Nike SB Dunk Low 'Be@rbrick'

CZ5127-001 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
MEDICOM TOY x Nike SB Dunk Low
Images by Hanzuying