Skip to content
Upcoming

Maison Margiela komt met een bijzondere sneaker

28 mei 2019 15:11
Maison Margiela komt met een bijzondere sneaker

Maison Margiela blijft nieuwe ideeën bedenken om de kenmerkende ‘Replica’ sneaker in leven te houden. Nu heeft het merk wel een heel bijzonder design uitgebracht van de sneaker.

Maison Margiela is een Frans modemerk dat werd opgericht in 1988 door Martin Margiela. Het modehuis staat bekend om zijn deconstructieve en avant-garde ontwerpen. Ook liet Martin Margiela zich niet beperken tot het gebruik van materialen. Wat mooi is aan Maison Margiela, is dat het één van grootste raadselachtige modemerken is die er zijn. Het merk heeft ook vaak samenwerkingen gehad met merken als: Converse, Hermès, H&M en Swarovski.

De details

De sneaker is gemaakt in Italië en beschikt over een simpele, witte kleur. De upper is gemaakt van premium koeienhuid in combinatie met een eenvoudige neus en vetersluiting. Bij de sneaker krijg je ook 3 stiften, een blauwe, rode en een witte. Je kan de sneaker met deze stiften helemaal decoreren op de manier waarop jij dat wil. De zool beschikt over rubber materiaal.

Het is vanaf nu mogelijk om de ‘Replica’ sneaker te shoppen via luisaviaroma.com. Echter heeft de sneaker wel een prijskaartje van €490,-. Wil jij geen enkele sneaker release meer missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten zodat jij altijd op de hoogte bent! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de sneaker.


Images by LUISAVIAROMA