Skip to content
Newsfeed

Maak kennis met het Nike Well Collective

15 juni 2023 20:23
Maak kennis met het Nike Well Collective

Op 13 juni 2023 heeft Nike een nieuwe beweging geïntroduceerd binnen het wereldwijde merk, het Well Collective. De onlangs uitgebrachte collectie staat in teken van beweging, verbinding, voeding, rust en mindfullness. Lees hier alles over het Nike Well Collective.

Nike heeft veel inspiratie gehaald uit inzichten van hun vrouwelijke publiek en is ontworpen voor ondersteuning voor iedereen die meedoet aan wellness reizen. Volgens Amy Montage, de vice president van Nike Women’s, viert het Well Collective alle vormen van beweging. Ook is het collectief ervan overtuigd dat sport meer is dan slechts beweging en dat het meer draait om je lichaam, geest en het leven in het algemeen.

Het nieuwe Nike collectief heeft een apart Instagram account en website. De apparel en footwear items zijn speciaal ontworpen voor activiteiten zoals yoga, hardlopen en krachttraining.

Laat op onze @sneakerjagers_womens instagram account weten wat je van dit nieuwe initiatief van Nike vindt. Blijf op de hoogte van alle nieuwe sneaker releases via onze release kalender.

Nike Well Collective
Nike Well Collective