Skip to content
Newsfeed

Maak kennis met de Nike Air Max 1 ’86 OG Golf ‘Sea Glass’

25 juli 2023 17:29
Maak kennis met de Nike Air Max 1 ’86 OG Golf ‘Sea Glass’

Sinds Air Max Day 2023 is de ‘Big Bubble’ helemaal terug van weggeweest. Voornamelijk op het AM1 Golf silhouet zie je vaak de grotere Air Unit terug. Nu is er een nieuwe colorway opkomst met de naam Nike Air Max 1 ’86 OG Golf ‘Sea Glass’. De sneaker kunnen we hoogstwaarschijnlijk in de aankomende maanden van 2023 verwachten.

Op de sneaker zie je een mix van verschillende tinten van groen terugkomen. Het model is ontworpen voor de golfbaan, dit is terug te zien aan de outsole van het silhouet. De buitenzool is zo gemaakt dat het de juiste grip geeft op de baan.

Nike

Voor een extra kenmerkend randje, zie je op verschillende details de kleur neon groen terugkomen. De neon kleur zie je op het puntje van de outsole, op de heeltab, op de eyestays en ten slotte in de grote Air unit terugkomen.

Helaas moet je nog even geduld hebben voordat je de Nike Air Max 1 ’86 OG Golf ‘Sea Glass’ kan gaan coppen. De release van de sneaker zal hoogstwaarschijnlijk ergens in de aankomende maanden van 2023 plaatsvinden. Blijf op de hoogte van al het nieuws in de community via onze sneaker news pagina.

Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' het paar op een foto
Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' zijkant
Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' achterkant
Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' onderkant
Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' zijkant
Nike Air Max 1 '86 OG 'Sea Glass' bovenkant