Skip to content
Staff Picks

Laatste kans bij de Mid-season Sale van Converse

23 april 2022 12:00
Laatste kans bij de Mid-season Sale van Converse

De Mid-season Sale van Converse loopt nog tot en met zondag 24 april 2022. Mocht je nog niet je favoriete items geshopt hebben, dan heb je nog een paar dagen. Wees er snel bij voordat het te laat is! Om je op weg te helpen, hebben we onze favorieten uit de sale op een rijtje gezet.

Mid-season Sale Converse

Gender Neutral Converse Shapes Bubble Crew

Deze sweater is gebaseerd op lichaamsvorm en niet op geslacht. Wat het een ideale trui maakt voor iedereen. De trui heeft een open, langere zoom aan de achterkant en grotere schouderpanden voor bewegingsvrijheid. Daarnaast ben je ook nog eens milieubewust bezig want de crew is voor 50% gemaakt van gerecycled katoen.

Gender Neutral Converse Shapes Bubble Crew

Hoodie met bloemen

Met deze hoodie val je erg op, de trui heeft namelijk een graphic vol goede vibes. Een bloemenprint bloeit van de voorkant naar de achterkant. De onafgewerkte zoom, verstelbare capuchon met trekkoord en buidelzak maken de hoodie af.

Hoodie met bloemen

Wat gelijk opvalt aan deze Chuck Taylor is de geborduurde Converse belettering in 3D, het is een mooi detail die is toegevoegd aan de klassieke Chuck 70. De sneaker biedt flexibiliteit, goede ondersteuning en een bovenwerk dat met je meebeweegt.

Chuck Taylor All Star CX Embroidered Logo

Nubuck Run Star Hike

De grote gekartelde plateauzool van rubber geeft een twist aan de gewone Chucks. De sneaker heeft een stevige constructie van nubuckleer en een isolerende voering van fleece. Het gebruik van neutrale kleuren zorgt voor een verfijnde look die overal bij past.

Nubuck Run Star Hike

Patchwork Chuck 70

De premium Chuck 70 heeft een nieuwe look gekregen. Dit heeft Converse gedaan door verschillende kleuren canvas aan elkaar te naaien met contrasterende stiksels. Daarnaast hebben deze canvas stukken subtiele gerafelde details.

Patchwork Chuck 70

Cozy Utility Chuck 70 Sherpa

Voor de koudere dagen is er nog de Cozy Utility, deze sneaker is gemaakt van warm sherpamateriaal. De tong is gewatteerd wat zorgt dat je voeten lekker warm blijven. Daarnaast zorgt de OrthoLite demping voor comfort.

Cozy Utility Chuck 70 Sherpa

Naast de witte variant is er ook een bruine variant van de Chuck 70 Embroidered Logo, de sneaker heeft dezelfde kenmerken als de witte. Alleen valt deze meer op door de bruine kleur.

Chuck 70 Embroidered Logo

Chuck 70 Zonnige Bloemen

De zonnige bloemenprint is te zien op de gehele Chuck 70. Het kleurrijke woord ‘Unity’ aan de buitenkant benadrukt de boodschap van eenheid. Het is een vrolijke sneaker die zeker opvalt.

Chuck 70 Zonnige Bloemen

Paisley Patchwork Chuck 70

Paisley is een symbool van een relaxte stijl. Deze opvallende print komt terug op de heel van deze patchwork Chuck 70’s. De schoen komt in neutrale kleuren waardoor het overal mee te matchen is.

Paisley Patchwork Chuck 70

Chuck Taylor All Star Lift Platform Crafted Canvas

Converse heeft de materialen canvas en badstof gecombineerd, om zo een handgemaakte look te creëren. Het bovenwerk is van canvas en de tong van badstof. Daarnaast heeft deze sneaker een platformzool wat zorgt voor comfort.

Chuck Taylor All Star Lift Platform Crafted Canvas

Dit waren een aantal van onze favorieten uit de Converse Mid-season Sale. Zit er toch niets voor je tussen en wil je liever zelf een kijkje nemen in de sale? Klik dan op de button hieronder. De sale loopt nog tot en met 24 april 2022.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date