Skip to content
Brand

Laatste kans bij de Mid Season Sale bij Sidestep

11 april 2022 16:41
Laatste kans bij de Mid Season Sale bij Sidestep

De Mid Season Sale bij Sidestep is van start. Tot en met 12 april 2022 scoor je hier de beste sneakers met kortingen die wel oplopen tot 50%. In de sale vind je merken als Nike, adidas, Asics en velen meer. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we onze top 10 picks voor je op een rijtje gezet.

Asics Gel-lyte III OG

Asics Gel-lyte Iii Og
Asics Gel-lyte Iii Og

De Asics Gel-lyte III OG heeft een frisse look. De sneaker heeft een leren upper, deze kleurt off-white. De details op het middenpaneel en hiel hebben een lichtgroene kleur gekregen. Op de hiel is een grijs element gezet. Hierop is het model type gestikt. De gespleten tong is kenmerkend voor de Asics Gel-lyte III OG.

Nike Air Force 1 Fontanka

Nike Air Force 1 Fontanka
Nike Air Force 1 Fontanka

De Nike Air Force 1 Fontanka heeft een lichte colorway en is de ideale sneaker voor het voorjaar. De upper kleurt off-white en is van leer. Op de middenzool zijn rode details gezet die de sneaker een speelse twist geven. De Fontanka voegt op het veterpand en middenpaneel leren elementen toe.

Nike Blazer Mid ’77

Nike BLAZER MID '77
Nike BLAZER MID '77

De Nike Blazer Mid ’77 is een echte classic. De sneaker kleurt zwart en is gemaakt van suède. De Mid ’77 heeft een hoge fit. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt hier wit en is gemaakt van leer. Op de hiel is Nike gestikt.

adidas ZX 2K Boost

adidas Zx 2K Boost
adidas Zx 2K Boost

Ook de adidas ZX 2K Boost is in de Mid Season Sale bij Sidestep te verkrijgen. Het paartje heeft een sportieve look en combineert de kleuren off-white en oranje. De upper is gemaakt van mesh en is gevoerd met textiel. De Boost-middenzool geeft de sneaker zijn demping.

Nike Air Max 97

Nike AIR MAX 97
Nike AIR MAX 97

De Nike Air Max 97 viert dit jaar zijn 25-jarige bestaan en is nu met korting bij Sidestep te verkrijgen. De sneaker heeft een zwarte colorway en heeft dynamische overlays op het bovenwerk. De Swoosh is op het middenpaneel gezet en kleurt wit. De Air Unit loopt van de neus tot hiel en geeft de sneaker zijn demping.

UGG Oh Yeah Spots Women

UGG Oh Yeah Spots Women
UGG Oh Yeah Spots Women

De UGG Oh Yeah Spots Women is een opvallend paartje uit de Mid Season Sale bij Sidestep. De slides zijn van zacht materiaal gemaakt en kleuren zwart met beige. De twee banden en de strap bij de hiel houden de slide op zijn plek. Op de strap is het UGG logo gezet.

adidas NMD R1

adidas NMD R1
adidas NMD R1

De adidas NMD R1 voor de heren heeft een sportieve look. De upper is van mesh en kleurt zwart. Op de tong is het adidas Trefoil logo gezet. Ook komt deze op de hiel tab terug. Met de treklus op de hiel is de sneaker gemakkelijk aan te trekken. De Boost-tussenzool geeft het paartje demping.

Asics Gel-1090

Asics Gel-1090
Asics Gel-1090

De Asics Gel-1090 voor de dames heeft een sportieve uitstraling. De sneaker kleurt wit en heeft zilveren en blauwe details op het middenpaneel. De upper is van mesh en de leren overlays geven de sneaker stevigheid. De GEL-technologie geeft de sneaker een comfortabele feel.

Converse Chuck Taylor All Star Hi

Converse Chuck Taylor All Star Hi- Light Field Surplus
Converse Chuck Taylor All Star Hi- Light Field Surplus

De Converse Chuck Taylor All Star Hi kleurt lichtgroen en is gemaakt van canvas. Op het middenpaneel is het Converse All Star embleem gezet. Ook komt het Converse logo terug op de middenzool bij de hiel. De OrthoLite-demping geeft de sneaker comfort.

Nike Air Huarache – Dames

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache voor dames heeft een chique uitstraling. De sneaker kleurt off-white en heeft crèmekleurige details. Het middenpaneel kleurt lichtroze. Ook de hiel strap kleurt roze en hier is Nike op gedrukt. De upper is van neopreen en de overlays van leer. Op de tong is het Huarache embleem gezet.

Asics Gel-lyte III OG

Asics Gel-lyte Iii Og
Asics Gel-lyte Iii Og

Onze laatste favoriete pick uit de Sidestep Mid Season Sale is deze colorway van de Asics Gel-lyte III OG. Het paartje heeft een retro look en combineert de kleuren rood, blauw en wit. De upper kleurt wit en is gemaakt van mesh. De suède overlays kleuren rood en navy blauw. De gespleten tong kleurt wit.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de Sidestep Mid Season Sale. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klink dan op de knop hieronder. De sale loopt tot en met 12 april 2022.