Skip to content
Newsfeed

Laatste dag van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Mystery Box ter waarde van €500

24 december 2023 09:09
Laatste dag van de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting – Mystery Box ter waarde van €500

Op de laatste dag van de ‘12 Days of Gifting‘ campagne slaan Foot Locker en Sneakerjagers opnieuw de handen ineen voor een speciale verrassing. Terwijl de feestdagen naderen, trakteert Foot Locker FLX-leden elke dag gedurende 12 dagen op geweldige prijzen. Als je een FLX-lid bent, maak je op de laatste dag kans op een Mystery Box ter waarde van €500. Kijk hieronder om te zien hoe je mee kunt doen!

12 Days of Gifting – Dag 12

Deze december pakt Foot Locker groots uit! Gedurende de ‘12 Days of Gifting‘ kunnen FLX-leden exclusieve prijzen winnen, van toffe sneakers tot een PlayStation 5. Nog geen FLX-lid? Waarom nog wachten? Sluit je aan en maak niet alleen kans op geweldige prijzen, maar geniet ook van een hoop andere voordelen.

Na het onthullen van geweldige prijzen zoals een KAWS Figure en Air Jordan 11 Gratitude presenteren Foot Locker en Sneakerjagers vandaag de allerlaatste prijs. Als je de eerdere kansen hebt gemist, aarzel dan niet langer en schrijf je snel in zolang het nog kan!

Mystery Box ter waarde van €500

Op de laatste dag van de 12 Days of Gifting, dag 12, wacht er een verrassing op je, maar het blijft nog even geheim wat dat precies is. Op deze onthullende laatste dag krijg je de kans om je in te schrijven voor een Mystery Box ter waarde van €500. Laat je verrassen en wie weet wat voor fantastische items er in deze box op je liggen te wachten! Als we kijken naar de eerdere prijzen, moet Foot Locker wel iets goeds voor ons in petto hebben.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en meld je vóór 27 december 2023 aan via je FLX-account.

dag 12 foot locker

Om mee te kunnen doen, moet je lid zijn van FLX, het Foot Locker lidmaatschap. Als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan en ontvang direct 1.000 punten als welkomstbonus. Voor de actie heb je 500 punten nodig. Na deze welkomstbonus ontvang je telkens wanneer je winkelt weer extra punten!

Lees hier meer over de voordelen van het FLX-lidmaatschap.

Sneakerjagers x Foot Locker

Meld je snel aan voor het FLX-lidmaatschap om kans te maken op de Mystery Box van €500 tijdens de Sneakerjagers x Foot Locker 12 Days of Gifting. De winnaars van deze campagne worden op 28 december 2023 aangekondigd door Foot Locker.

Houd dus het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) in de gaten voor de laatste updates omtrent de giveaway.