Skip to content
Newsfeed

Krijg 15% korting op alle bestellingen boven de €150 bij Foot Locker

3 september 2022 20:09
Krijg 15% korting op alle bestellingen boven de €150 bij Foot Locker

Foot Locker komt met een nieuwe kortingsactie. Met de code ‘SAVE15‘ krijg je tot en met 30 september 15% korting op bestellingen boven de €150,-. Misschien heb je toevallig net je kledingkast opgeruimd, waardoor je weer plek hebt voor nieuwe items. Dan is dit nu je kans om goedkoop je garderobe aan te vullen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de code toe te voegen bij het afrekenen, vervolgens zal de korting automatisch worden verrekend.

Foot Locker biedt een breed scala aan kleding, accessoires en sneakers van verschillende merken en collecties. Wanneer je een totaal bedrag van €150, – in je winkelwagen hebt zitten krijg je 15% korting. Hierdoor kun je voor een lage prijs een gehele outfit bij elkaar shoppen. Maar ook de duurdere sneakers zoals de shop je de Nike Air Max 97 Essential Proto nu net even iets voordeliger.

Nike Air Max 97 Essential Proto

Maar dat is nog niet alles! De code ‘SAVE15‘ werkt ook op de sale items, waardoor je deze nog goedkoper kunt scoren. Genoeg redenen dus om je kledingkast weer aan te vullen! Vergeet niet dat de code geldig is tot en met 30 september 2022. Shop daarom snel je items op de Foot Locker website!

Hou vooral ook de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer kortingsacties!