Skip to content
Upcoming

Kanye West draagt de Yeezy 451 voor het eerst in Parijs

1 maart 2020 17:27
Kanye West draagt de Yeezy 451 voor het eerst in Parijs

Het is Paris Fashion Week en dat betekent gewoonlijk dat er veel nieuwe sneakers gedragen en getoond worden. Eerder zagen we bijvoorbeeld al Virgil Abloh die een nieuwe colorway van de Off-White x Air Jordan 4 liet zien tijdens de Off-White show. Ook Kanye West is aanwezig in Parijs om de Yeezy Season 8 te laten zien aan het publiek en hier droeg de muzikant en ontwerper uit Chicago een nieuwe sneaker. Namelijk de adidas Yeezy 451.

Er waren natuurlijk al foto’s beschikbaar van de prototypen van de Yeezy 451. Nu was de sneaker voor het eerst te zien in het openbaar. Wat natuurlijk gelijkt opvalt is de midsole van de sneaker. Deze loopt in de vorm van een sort skelet door naar het bovenwerk van de sneaker. Daarnaast beschikt de sneaker over een uniek veter systeem en een bovenwerk van mesh.

De kleur van de Yeezy 451 lijkt op een licht grijze kleur. De opmerkelijke zool is wit gekleurd. Daarnaast is bekend dat de sneaker niet over de Boost of adiPRENE techniek zal beschikken. Dit is de eerste, non-boot, Yeezy die niet beschikt over de Boost of adiPRENE cushioning in de zool.

Over de release datum van de sneaker en mogelijke andere colorways is nog niks bekend. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Yeezy 451
Yeezy 451
Yeezy 451