Skip to content
Upcoming

Nieuwe New Balance samenwerking met Japanse Designer

25 oktober 2019 14:30
Nieuwe New Balance samenwerking met Japanse Designer

De Japanse designer Junya Watanabe heeft samen met New Balance de Junya Watanabe MAN x New Balance 990 “White” gecreëerd. Een klassiek model in een nieuw jasje.

Junya Watanabe heeft al eerder een samenwerking met New Balance gedaan. De Japanse designer staat bekend om het ontwerpen van innovatieve en unieke kleding. Hij maakt daarbij vooral gebruik van technologisch geavanceerde materialen en traditionele materialen. Junya Watanabe word dan ook gezien als een ontwerper die ongewoon gestructureerde designs maakt met moderne, technische materialen. Naast deze samenwerking heeft hij ook een eigen lijn met Comme Des Garçons en verschillende samenwerkingen met merken zoals Converse, The North Face en Levi’s.

De sneaker is wit met verschillende beige en roze tinten. Op de tong staat een “Made in USA” logo en op de zijkant staat zoals gewoonlijk de New Balance branding. Naast de verschillende suède overlays zijn er ook glimmende plastic overlays te zien op de upper en de hiel. De toebox is gemaakt van ademend mesh. Op de hiel staat “990” geborduurd met daarboven een “V”. Het gehele minimalistische design wordt afgemaakt door de grote witte zool met een licht verhoogde hiel.

De Junya Watanabe MAN x New Balance 990 “White” is op dit moment beschikbaar bij FarFetch. Houd de release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


[release id= program=1729

Junya Watanabe MAN x New Balance 990 "White"
Junya Watanabe MAN x New Balance 990 "White"

Junya Watanabe MAN x New Balance 990 "White"
Images by FarFetch