Skip to content
Upcoming

Jordan x Union brengen een gehele kledingcollectie uit

21 augustus 2020 14:32
Jordan x Union brengen een gehele kledingcollectie uit

Het is geen nieuws meer dat Jordan Brand x Union LA een samenwerking hebben klaarliggen van de Air Jordan 4. In totaal verschijnen er twee colorways, maar nu zijn er ook beelden opgedoken van een volledige bijpassende kledingcollectie die ook zal droppen.

Voor de eigenaar van Union LA, Chris Gibbs, heeft de basketbalcultuur een grote invloed op de streetwear. Hij zei dat Jordan Brand altijd veel invloed heeft gehad op de streetwear. Met de Air Jordan 4 als uitgangspunt leidt Chris Gibbs een collectie die de fabricage en het materiaaal benadrukt. Hiermee heeft de Japanse streetwear hem heel erg mee geholpen. Het viel hem op dat mensen hier namelijk veel om de stofkwaliteiten gaven. Dit is hij ook belangrijk gaan vinden, de aandacht voor detail en voor verschillende fabricages.

De kleding bestaat uit verschillende kledingstukken. Zo zien we een jack en een trainingsbroek dat eruit ziet als een elegant pak. De gerelateerde korte broek geeft een basketbalgevoel af, maar met een formele feeling. De collegiale kleuren, rood, blauw en zwart geven de collectie een verfijnde subtiliteit.

Daarnaast verschijnen er ook enkele T-Shirts met afbeeldingen erop. Gibbs is een groot fan van grote afbeeldingen achter op een shirt en dit zal je ook vaak zien.

Naast de kleding droppen er natuurlijk ook de sneakers en dit alles zal releasen op zaterdag 29 augustus 2020 via Union LA. Op 30 september 2020 zal de Union LA x Jordan collab nogmaals voor de hele wereld droppen. Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze samenwerking en scroll naar beneden voor foto’s van de kleding.

Union X Air Jordan 4 'Off Noir'

DC9533-001 · Prijs vanaf €433,-

Naar alle aanbieders

Union X Air Jordan 4 'Guava Ice'

DC9533-800 · Prijs vanaf €462,-

Naar alle aanbieders
Union LA x Jordan
Union LA x Jordan
Union LA x Jordan
Union LA x Jordan