Skip to content
Upcoming

Nieuw: De Nike React WR ISPA, in drie colorways

21 februari 2019 09:45
Nieuw: De Nike React WR ISPA, in drie colorways

Na het succes van de Nike React Element 87 en 55 is het nu de tijd voor een nieuw model. Met details van de Element 87 is de Nike React WR ISPA een model met een nieuwe standaard.

Als onderdeel van het nieuwe Nike ISPA-initiatief brengt Nike op 23 februari een gloednieuw Nike React model uit. Het silhouette heeft invloeden van verschillende bekende Nike modellen, zoals de React Element 87. ISPA, wat Improvise, Scavenge, Protect en Adapt betekend, is gemaakt voor sneakers met stijl en moderne technologieën.

Vergelijkbaar met de React Element 87 houdt het WR ISPA model de herkenbare uitgeholde React-schuimmidsole. Het bovenwerk is echter verwisseld van het doorschijnende TPE-materiaal naar een ondoorzichtig waterbestendig materiaal. De sneakers hebben veel detaillering in een bricolage-style, wat ervoor zorgt dat de sneakers er net zo goed uitzien als ze ook presteren. Een leuk detail is het lace-system wat bijna tot de midsole reikt. Met verstelbare lussen verspreid over de gehele sneaker is hij aanpasbaar voor iedere voetvorm.

In de voetsporen van andere opvallende ISPA-releases, zoals de React runner Mid en de ISPA Air Max 270, zal dit model ook in drie verschillende colorways worden uitgebracht. Black / Metallic Silver, Summit White / Royal Blue en Velvet Brown / Terra Orange. De release is al vrij snel, namelijk zaterdag 23 februari 2019. Check dus snel de release info hieronder waar je jouw favoriete colorway kunt kopen!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React WR ISPA 'Gunsmoke'

AR8555-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
ISPA
ISPA
ISPA
ISPA

Nike React WR ISPA 'Summit White'

AR8555-100 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
ISPA
ISPA
ISPA
ISPA

Nike React WR ISPA 'Dark Stucco'

AR8555-200 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
ISPA
ISPA
ISPA
ISPA
All pictures by: END Clothing