Skip to content
Upcoming

Is deze nieuwe samenwerking tussen Saucony x Feature buitenaards?

14 oktober 2019 16:00
Is deze nieuwe samenwerking tussen Saucony x Feature buitenaards?

Een samenwerking van Saucony zijn tegenwoordig iets minder gebruikelijk dan enkele jaren geleden, al helemaal als het om de Shadow 5000 gaat. Echter maakt dit de samenwerkingen wel een stuk specialer. De samenwerking, Saucony x Feature, maken zij zich op om de premium sneaker uit te brengen met ook kleding.

Saucony x Feature Shadow 5000 ‘Dreamland’ | Details

De ‘Dreamland’ samenwerking beschikt over een sneaker- en kledingcollectie. Het in Las Vegas gevestigde merk geeft sci-fi secrecy door via materialen van de bovenste plank met lichtgevoelige details.

Het model zijn upper is voorzien van geperforeerd nubuck, leer en suède in gedempte tinten. Deze materialen worden gecompenseerd door gewaagde laklederen panelen, 3M hits en glow in the dark accenten. Op het inlegzooltje is een zogenaamde heatmap afgebeeld. Ook beschikt de hiel over een ‘Feature’ logo.

Naast de speciale silhouet komt er ook kleding uit in vergelijkbare tinten met complementaire eigenschappen. Neem bijvoorbeeld het ‘Greetings’ T-shirt, deze beschikt over een glow in the dark afbeelding. Ook het bijpassende tasje is zeer opvallend, want deze is verpakt in glansrijk PVC. Verder bestaat de collectie nog uit een bomberjack en hoodie die alles eenvoudig houden door middel van gestileerde logo’s en ingetogen tinten. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de speciale sneaker.

Op 18 oktober 2019 zal de samenwerking in-store uitkomen tijdens een launch party. Vervolgens zal op 19 oktober 2019 de collectie online uitkomen via feature.com. Scroll naar beneden voor mooie afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneakernieuws.


Feature x Saucony Shadow 5000
Feature x Saucony Shadow 5000
Feature x Saucony Shadow 5000
Feature x Saucony Shadow 5000
Feature x Saucony Shadow 5000
Images by Feature