Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf ‘Neutral Olive’

12 oktober 2023 11:12
Where to cop: Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf ‘Neutral Olive’

Er deden vele speculaties de ronde over het einde van de samenwerking tussen Travis Scott en Jordan Brand. De onthulling van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf in de ‘Neutral Olive’ bracht echter opluchting onder de fans. Deze langverwachte release staat gepland voor 13 oktober 2023.

Alle essentiële informatie en details over deze drop, zijn te vinden in dit artikel!

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf ‘Neutral Olive’ | FZ3124-200

Deze nieuwste golfsamenwerking tussen de Travis Scott en Jordan Brand komt in een mix van ‘Neutral Olive/Black/Sail/Light Lemon Twist’. Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit een combinatie van premium nubuck, leer en mesh.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive'

De nubuck basis wordt gecombineerd met een bijpassende olijfgroene nylon tong en voering. Daarnaast zijn er witte leren overlays te zien rondom de neus, hiel en eye stays. De tonglabels zijn voorzien van een Lemon Twist kleur met Jumpman Golf- en ‘Cactus Jack’-branding in het zwart, die tegelijkertijd ook te vinden zijn op de hiel en inlegzolen.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive'

De kenmerkende omgekeerde Swoosh van de rapper uit Houston verschijnt in het zwart op de laterale zijde en op de mediale in het wit leer. Het ontwerp wordt afgerond met een witte tussenzool en een olijfkleurige buitenzool, ideaal voor op de golfbaan.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive'
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive'

Where to cop?

Vanaf 13 oktober 2023 om 09:00 uur ’s ochtends zal de sneaker te koop zijn. De drop via de Nike SNKRS app gaat deze release via een unieke manier.

Nike Members die in het verleden minstens drie keer misgegrepen hebben bij een Travis Scott x Nike collab, krijgen voorrang. Ook Nike Members die in het verleden een Nike Golf sneaker hebben gekocht zullen meer kans hebben op de sneaker.

Met de Nike SNKRS Pass kun je vervolgens de sneaker ophalen in stores als Bisque Golf, Amsterdam. Echter, mocht je niet aan deze twee criteria voldoen, heb je nog altijd kans op de sneaker.

Hier volgt een handige lijst van de verkooppunten waar je de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf ‘Neutral Olive’ kan vinden. Benieuwd naar andere aankomende releases? Bekijk dan onze Sneakerjagers releasekalender.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' inlegzolen
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' toe box
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' hiel
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' buitenzool
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' veters
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' schoenendoos
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Olive' schoendoos