Skip to content
Upcoming

Hottest Sneaker Releases – Week 4

24 januari 2022 16:00
Hottest Sneaker Releases – Week 4

De Hottest Sneaker Releases van week 4. In de vierde week van 24 januari tot en met 28 januari 2022 komen er weer een hoop unieke sneakers uit. Van de Air Jordan 1 High ‘Atmosphere’ tot aan de Nike Air Huarache ‘Madder Root’, ook deze week staan ons een aantal mooie releases te wachten. Bekijk hier de Hottest Sneaker Releases van de komende week.

24 JANUARI: Air Jordan 1 Low ‘Siren Red’

Om 9:00 uur vanaf €110

Air Jordan 1 Low 'Siren Red'

De Air Jordan 1 Low komt in een ‘Siren Red’ colorway. De sneaker combineert de kleuren rood en grijs. Hierbij kleurt het bovenwerk rood en hebben de overlays een lichtgrijze kleur gekregen. De Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart, evenals het Wing logo op de hiel.

Air Jordan 1 Low 'Siren Red'

DC0774-060 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

24 JANUARI : Air Jordan 1 WMNS Mid ‘Pomegranate’

Om 9:00 uur vanaf €120

Air Jordan 1 WMNS Mid 'Pomegranate'

Speciaal voor de dames brengt Nike de Air Jordan 1 Mid ‘Pomegranate’ uit. De sneaker combineert de kleuren rood en wit. Hierbij heeft de upper een felrode kleur gekregen en kleuren de overlays wit. Het bovenwerk is van leer. Op de hiel is het Wing logo in het rood gezet en ook de Swoosh op het middenpaneel kleurt rood.

Air Jordan 1 WMNS Mid 'Pomegranate'

BQ6472-161 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

25 JANUARI: Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’

Om 9:00 uur vanaf €120

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'

De Air Jordan 1 komt in week 4 met nog een bijzonder release. De ‘Light Smoke Grey’ is een Mid variant van de Air Jordan 1 en combineert de kleuren grijs, wit en zwart. De upper kleurt wit en de overlays hebben een lichtgrijze kleur gekregen. De kraag en Swoosh op het middenpaneel kleuren zwart. Ook is het Wing logo op de hiel gezet.

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'

554724-078 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

27 JANUARI: Nike Air Huarache ‘Madder Root’

Om 9:00 uur vanaf €130

Nike Air Huarache 'Madder Root'

Een andere release uit de Hottest Sneaker Releases van week 4, is de Nike Air Huarache ‘Madder Root’. De Air Huarache heeft een uniek silhouet en combineert verschillende materialen. De upper kleurt bruin en de overlays kleuren beige en zijn van suède. Op de hiel en neus zijn lichtroze accenten te vinden.

Nike Air Huarache 'Madder Root'

DQ9319-200 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

27 JANUARI: Nike Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’

Om 9:00 uur vanaf €110

Nike Air Force 1 Fontanka 'Rattan'

De Nike Air Force 1 Fontanka ‘Rattan’ haalt zijn inspiratie uit het OG silhouet van de Air Force 1. De ‘Madder Root’ combineert dezelfde kleuren als de Air Huarache met dezelfde colorway. De upper kleurt bruin en de overlays zijn van beige suède. Ook heeft de Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’ roze accenten op de hiel en Swoosh.

Nike Air Force 1 Fontanka 'Madder Root'

DR0150-200 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

27 JANUARI: Nike Blazer Low Platform ‘Madder Root’

Om 9:00 uur vanaf €105

Nike Blazer Low Platform 'Khaki'

De derde sneaker die Nike deze week dropt met hetzelfde kleurenschema, is de Nike Blazer Low Platform ‘Madder Root’. Het paartje heeft een lage fit en een beige upper. De mudguard heeft een lichtere tint beige gekregen en op het middenpaneel is de Swoosh in het wit gezet. Ook op de Nike Blazer Low komt de lichtroze kleur terug, evenals bij de hiervoor benoemde Air Huarache en Air Force 1 Fontanka.

Nike Blazer Low Platform 'Madder Root'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

29 JANUARI: Air Jordan 1 High OG ‘Atmosphere’

Om 9:00 uur vanaf €170

Air Jordan 1 High OG 'Atmosphere'

De Air Jordan 1 High komt met de ‘Atmosphere’ colorway. De sneaker combineert de kleuren navybauw, wit en lichtroze. De Swoosh kleurt donkerblauw en ook het Wing logo kleurt dezelfde blauwe kleur. De lichtroze kleur komt terug op de neus en hiel. Een ander opvallend detail, is de bubblegum vlek op de onderkant van de buitenzool. Ook komt de schoen uit in kleine maten.

Air Jordan 1 High OG 'Atmosphere'

DD9335-641 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG PS 'Atmosphere'

CU0449-641 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG TD 'Atmosphere'

CU0450-641 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

29 JANUARI: Nike Air Force 1 High Sculpt ‘Sail’

Om 9:00 uur vanaf €130

Nike Air Force 1 High Sculpt 'Sail'

Een andere Nike release uit week vier van 2022, is de Air Force 1 High Sculpt ‘Sail’. Het paartje heeft een hoge dit en keurt wit. Op de hiel is een suède element gezet en kleurt lichtroze. De Swoosh op het middenpaneel is niet op het bovenwerk geplaatst, zoals we gewend zijn bij de Air Force 1’s, maar lijkt uit het bovenwerk gesneden.

Nike Air Force 1 High Sculpt 'Sail'

DC3590-102 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

27 JANUARI: Nike Air Force 1 High Sculpt ‘Worn Blue’

Nike Air Force 1 High Sculpt 'Worn Blue'

Het laatste paartje uit de Hottest Sneaker Releases van deze week, is de Nike Air Force 1 High Sculpt ‘Worn Blue’. Het paartje heeft een lichtblauwe kleur gekregen en heeft een leren bovenwerk. Op het middenpaneel is de Swoosh in het wit gezet. Evenals bij de ‘Sail’ colorway, verschijnt de Swoosh onder het bovenwerk.

Nike Air Force 1 High Sculpt 'Worn Blue'

DQ9325-300 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders

Dit zijn de Hottest Sneaker Releases van week 4. Bekijk onze Releasekalender via de Sneakerjagers App om een overzicht te krijgen van alle verkooppunten en releasedetails.