Skip to content
Staff Picks

Hottest Sneaker Releases šŸ”„ Week 28 van 2021

12 juli 2021 11:44
Hottest Sneaker Releases šŸ”„ Week 28 van 2021

Bekijk hier de hottest sneaker releases van week 28! Heb jij nog geen idee welke kicks er deze week droppen? Lees dan verder, want na het checken van deze lijst ben jij weer helemaal up-to-date. Download daarna de Sneakerjagers app om een reminder aan te zetten bij jouw favorieten kicks! Hiermee mis jij nooit meer een nieuwe release.

Hottest Sneaker Releases week 28 van 2021

15 juli: Jordan 1 Mid ‘Grey Blue’ (W)

Om 09:00 vanaf ā‚¬119,-

This one is for the ladies! Deze exclusieve mid-top Air Jordan 1 heeft veel weg van de AJ1 x Dior. Zet je reminder dus aan, want dit een HOT release. De sneaker heeft een basis van wit leer met beige overlays en Jumpman logo’s op de tong en binnenzool. Daarnaast zijn er blauwe suĆØde Swooshes op de zijkanten te zien. Onder de witte tussenzool is een ijzige buitenzool te zien.

BQ6472-105 uit de Hottest Sneaker Releases

Air Jordan 1 Mid Grey Blue (W)

BQ6472-105 · Prijs vanaf ā‚¬99,-

Naar alle aanbieders

15 juli: Air Jordan 1 Low ‘Wolf Grey’

Om 09:00 vanaf ā‚¬109,-

Houd je ogen goed op deze kicks! Ook deze Air Jordan 1 Low ‘Wolf Grey’ lijkt erg op de AJ1 x Dior! Het silhouet is gekleed in dezelfde blauwe en grijze tinten die we eerder hebben gezien op de high-heat samenwerking. Daarom zullen alle ogen gericht zijn op deze Jordan 1 Low release.

De gladde, lederen overlays bekleden de neus, Swoosh, eyestays en hielpaneel in de Wolf Grey colorway. De tong heeft een meer gebroken witte kleur, die past bij de grote veter unit. De rest van kick is gekleed in een heldere witte kleur, wat bij de rubberen tussenzool past. De buitenzool van deze AJ1 lijkt een doorschijnende blauwe tint te hebben, wat ook te zien is op de ‘Grey Blue’ kicks hierboven.

Air Jordan 1 Low Wolf Grey DC0774-105

Air Jordan 1 Low RE 'Wolf Grey'

DC0774-105 · Prijs vanaf ā‚¬92,-

Naar alle aanbieders

15 juli: Nike Air Huarache OG ā€˜Magenta Voltā€™

Om 09:00 vanaf ā‚¬119,-

Deze OG WMNS colorway ā€˜Magenta Voltā€™ is voor het laatst gezien in 2018. Deze week released de sneaker opnieuw. De kicks bestaan uit wit, Neon Yellow en Magenta. Terwijl de zwarte kleur contrast creĆ«ert op de rubberen heel cage. Daarnaast heeft de Huarache strap een halftransparant look in de neon gele kleur.

Nike Air Huarache OG ā€˜Magenta Voltā€™ uit de Hottest Sneaker Releases

Nike WMNS Air Huarache 'Magenta Volt'

DH4439-101 · Prijs vanaf ā‚¬38,-

Naar alle aanbieders

16 juli: New Balance Sea Salt Pack + SJ Giveaway

Om 00:00 vanaf ā‚¬119,-

New Balance dropt op vrijdag 16 juli 2021 het ā€˜Premiumā€™ pack van het 550 model. Het pack bevat maar liefst drie colorways: de ā€˜Maroonā€™, ā€˜Black & Whiteā€™ en de ā€˜University Goldā€™. Om dit te vieren, hebben wij van Sneakerjagers een speciale verassing georganiseerd in samen werking met de New Balance store Amsterdam. Check de kicks hieronder en scroll dan door voor alle informatie over de giveaway.

Als je nog een sneaker zoekt die comfortabel loopt en makkelijk de matchen is, is deze ā€˜Black & Whiteā€™ kleurencombinatie iets voor jou! De zwart-witte schoen kun je met elke outfit combineren. Door de rustige basis vallen de accenten goed op, zoals bijvoorbeeld de grijze suĆØde teen.

BB550LM1
New Balance BB550LM1 ‘Black and White’

New Balance BB550LM1 'Black & White' - Premium Pack

BB550LM1 · Prijs vanaf ā‚¬190,-

Naar alle aanbieders

De ā€˜Maroonā€™ colorway op het New Balance 550 model geeft de sneaker een echte vintage 90ā€™s vibe. De basis heeft de ā€˜Premiumā€™ kleur gekregen en er zijn accent van de rood-paarse kleur aangebracht.

BB550LI1
New Balance BB550LI1 ‘Maroon’

New Balance BB550LI1 'Maroon' - Premium Pack

BB550LI1 · Prijs vanaf ā‚¬136,-

Naar alle aanbieders

De meest opvallende kleur uit het pack is toch wel deze knalgele ā€˜University Goldā€™. De kleurrijke delen springen er uit doordat de warme kleur lekker contrasteert met de koele basis.

BB550LA1
New Balance BB550LA1 ‘University Gold’

New Balance BB550LA1 'University Gold' - Premium Pack

BB550LA1 · Prijs vanaf ā‚¬77,-

Naar alle aanbieders

Giveaway

Jij maakt kans kans om jouw favoriete colorway van dit musthave pack te winnen in je eigen maat. Deelnemen doe je zo:

Stap 1: Maak een foto voor de etalage van de New Balance Store, op de Leidsestraat 30, 1017 PB Amsterdam, en wijs jouw favoriete colorway van de New Balance 550 aan.

Stap 2: Deel deze foto in je story tussen donderdag 1 juli vanaf 09:00 tot en met vrijdag 16 juli 09:00 en tag @sneakerjagers in je story. Zet ook je maat in de story.

Wij maken de winnaar van de New Balance 550 bekend via ons Instagram-account. Lees hier de actievoorwaarden van de giveaway.

New Balance 550 sneakerjagers giveaway instructies

16 juli: Patta x Vans collectie

Om 13:00 vanaf ā‚¬100,-

Vans en Patta hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. De collectie is een vervolg op de ā€˜Mean Eyed Catā€™ collectie die zij in 2017 hebben uitgebracht.

In de nieuwste ā€˜Mean Eyed Catā€™ collectie zitten zeven verschillende sneakers. De SK8-Hi van Vans komt in drie kleuren: zwart, grijs en wit. De look van de schoen is exact hetzelfde als vier jaar geleden. Het Patta logo groot op de zijkant met de naam van de collectie op de middenzool en veters.

Naast drie SK8-Hiā€™s zijn er ook vier colorways van het Old Skool silhouet. Wat opvallend is, is dat de zolen zwart zijn ongeacht de kleur van het bovenwerk. De kleuren die namelijk voorkomen op het bovenwerk zijn roze, rood, donkerblauw en beige.

In deze collectie zit niet alleen sneakers, maar dit jaar maken de twee merken hun fans blij met een kledingcollectie. Er zullen drie t-shirts uitkomen. De bedrukking is hetzelfde, alleen de kleuren zijn anders. Op de voorkant van het shirt staat ā€˜Mean Eyed Catā€™ en op de rug het logo van Patta en Vans. Deze shirts komen uit in het zwart, grijs en wit. Daarnaast kan je ook een paar sokken kopen van deze samenwerking.

Patta x Vault by Vans Hottest Releases Sneakers

17 juli: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Electro Orange’

Om 09:00 vanaf ā‚¬160,-

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Electro Orange’ is gekleed in een wit, Electro Orange en zwart kleurenschema. Deze AJ1 heeft een basis van wit leer met zwarte overlays op de voorvoet, eyelets en Swoosh. Oranje accenten zijn aangebracht op de kraag, tong, binnenzool en rubberen buitenzool om het ontwerp af te maken.

555088-180 uit de Hottest Sneaker Releases

Air Jordan 1 High OG 'Electro Orange'

555088-180 · Prijs vanaf ā‚¬115,-

Naar alle aanbieders

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de volgende Hottest Sneaker Releases blogs. Ben je actief op Twitter? Volg ons dan ook meteen @sneakerjagers. Hierop delen wij nog meer sneaker nieuws en leaks.