Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik de Air Jordan 2

29 december 2022 18:49
Hoe style ik de Air Jordan 2

De Air Jordan 2 is een veel voorkomend silhouet in 2022. Het model werd in 1986 geïntroduceerd en was de opvolger van de classic Air Jordan 1, die in het jaar daarvoor gereleased werd. De sneaker heeft een hoge fit en een strak design.

Bekijk hier hoe je de Air Jordan 2 het beste kunt stylen.

Air Jordan 2

Air Jordan 2
Foto Shoe Palace

De Air Jordan 2 is ontworpen door Bruce Killgore en Peter Moore. In tegenstelling tot zijn voorganger, ontbreekt het Wing logo op de hiel van de Air Jordan 2 en is deze op de tong geplaatst. Verstevigende elementen op de hiel zorgen voor extra support. Perforatiegaatjes op het bovenwerk zorgen ervoor dat de sneaker kan ademen.

Air Jordan 2 Retro 'Chicago'
Nike
Air Jordan 2 Retro 'Chicago'

De high end materialen en hagedissenprint op het silhouet geven de sneaker een chique twist. De welbekende ‘Chicago’ colorway keert in 2022 en combineert de welbekende kleuren van Chicago Bulls, het team waar Michael Jordan voor speelde.

Bekijk hier hoe je de sneaker het best kunt stylen in verschillende outfits.

Relaxed fit hoodie

Jordan Artist Series by Jacob Rochester hoodie

Jordan Artist Series by Jacob Rochester
Nike
Jordan Artist Series by Jacob Rochester

De Jordan Artist Series by Jacob Rochester hoodie brengt ode aan de legacy van Jordan. De hoodie kleurt zwart en heeft over het hele silhouet verschillende tekeningen van Jordan items. Zo verschijnt de Air Jordan 2 in de bekende ‘Chicago’ colorway op de mouw. Op de voorzijde is een cap gezet en de term ‘Flight’, wat kenmerkend is voor het Jordan Brand. De trui heeft een relaxte fit.

ØLÅF United Hoodie

ØLÅF United Hoodie
BSTN
ØLÅF United Hoodie

De ØLÅF United hoodie heeft een opvallende print op de rug. Hier is een graphic te zien van silhouetten van vrienden met de quote ‘Our Life As Friends’. De trui kleurt off-white, waardoor de trui in verschillende outfits te combineren is. Op de voorzijde is het ØLÅF logo geplaatst. De trui is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxed fit.

Tommy Jeans x Patta hoodie

TOMMY JEANS X PATTA HOODIE
Asphaltgold
TOMMY JEANS X PATTA HOODIE

De Tommy Jeans x Patta hoodie is onderdeel van de tweede collab tussen Patta en Tommy Jeans. De hoodie brengt ode aan de hiphop cultuur, die een grote rol speelt in beide brands. Op de voor- en achterzijde zijn de logo’s van beide merken gezet. De trui heeft een retro uitstraling en past bij verschillende Air Jordan 2 colorways, waaronder de ‘Chicago’ colorway.

Loose fit broek

Jordan 23 Engineered broek

Jordan 23 Engineered
Nike
Jordan 23 Engineered

De Jordan 23 Engineered broek heeft een loose fit die goed past bij het silhouet van de Air Jordan 2. De broek kleurt zwart en heeft op de bovenbeen het Jumpman logo geplaatst. Het item is gemaakt van nylon en is gemakkelijk te combineren in sportieve en lifestyle outfits. De broek is met de gespsluiting bij de heupen te verstellen.

Dickies Thomasville Denim

Dickies Thomasville Denim
BSTN
Dickies Thomasville Denim

De Thomasville denim van Dickies heeft een tapered fit die jouw outfit een nonchalante look geeft. De jeans heeft een lichte wassing die goed gaat bij verschillende Air Jordan 2 colorways. Op de achterzijde is het Dickies logo geplaatst. De jeans is van 100% katoen en de bruine stitching geeft het item een retro look.

Stüssy Ripstop Surplus Cargo broek

Stussy Ripstop Surplus Cargo Pant
Freshcotton
Stussy Ripstop Surplus Cargo Pant

De Ripstop Surplus Cargo broek van Stüssy heeft een outdoor look. De broek kleurt olijfgroen en heeft zakken op beide broekspijpen. Op de achterkant is het Stüssy logo geplaatst. Het item is gemaakt van 100% katoen.

Premium jackets

Pleasures x Unkle x Eric Haze Mowax Varsity jacket

PLEASURES X UNKLE X ERIC HAZE MOWAX VARSITY JACKET
Asphaltgold
PLEASURES X UNKLE X ERIC HAZE MOWAX VARSITY JACKET

De Air Jordan 2 bestaat uit hoogwaardige materialen die de sneaker een chique look geven. Combineer jouw favoriete colorway met een high-end jack en geef jouw outfit een luxueuze twist. Dit Pleasures x Unkle x Eric Haze Mowax Varsity jacket heeft een opvallende look en heeft op de voor- en achterzijde prints en patches gekregen. De jas is van premium leer en wol.

Banlieue Notre Temps Varsity Jacket

Banlieue Notre Temps Varsity Jacket Evergreen Flame Orange
Freshcotton
Banlieue Notre Temps Varsity Jacket Evergreen Flame Orange

Het Notre Temps Varsity jacket van Banlieue heeft een chique uitstraling. De jas kleurt petrolgroen en heeft oranje elementen op de voor- en achterzijde. Het Banlieue logo is op de achterzijde gezet. Het jack is met hoogwaardige materialen gemaakt en past met zijn opvallende colorway en oranje details goed bij de Maison Chateau Rouge x Air Jordan 2.

Jordan x Maison Chateau Rouge Flight Jacket (Brown Basalt)

Jordan x Maison Chateau Rouge Flight Jacket (Brown Basalt)
Patta
Jordan x Maison Chateau Rouge Flight Jacket (Brown Basalt)

Voor degenen die echt willen opvallen, is er dit Jordan x Maison Chateau Rouge Flight Jacket (Brown Basalt). Deze jas is onderdeel van de Maison Chateau Rouge x Air Jordan collab uit 2021. Het jack heeft een all-over print en combineert verschillende bruin- en oranjetinten. Op de rug is een print van Michael Jordan gezet. De patches op de voorzijde hinten naar de collab.

Accessoires

Maak je outfit compleet met de Carhartt WIP tote bag en berg al je spullen behendig op. De tas heeft een unieke print en heeft meerdere pockets. Een muts is een must in het winterseizoen, deze beanie van Patta heeft een chique print.

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met de Air Jordan 2. Bekijk de verschillende upcoming AJ2 colorways in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.