Skip to content
Upcoming

Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt deze vrijdag op o.a. de Nike Air Max 90

31 maart 2020 08:10
Het Nike ‘Easter’ pack verschijnt deze vrijdag op o.a. de Nike Air Max 90

Het is bijna pasen en dat moet natuurlijk niet vergeten worden. Hierom heeft Nike een super tof pack voor ons klaar staan en deze heeft alles te maken met inderdaad, pasen. Het nieuwe ‘Easter’ pack zal verkrijgbaar zijn op de Nike Air Max 90 en beschikt over vrolijke details. We hoeven niet lang meer te wachten, want dit pack komt sneller dan je denkt…

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer dertig jaar en dat wordt volop gevierd met nieuwe colorways. In al die jaren in de Air Max 90 al in talloze colorways uitgebracht. Van zwart, tot paars het staat de sneaker allemaal fantastisch. Daarom is de Air Max 90 een goede match voor dit pack.

Nike Air Max 90 ‘Easter’ | CJ0623-100

De sneaker beschikt over een witte basiskleur, daarbij heeft de sneaker een paar leuke details. De air-unit, het branding heel-logo en delen van de outsole hebben alle drie een paarse kleur gekregen. Ook komt deze paarse kleur terug op het branding Nike-logo op de tong. De Swoosh heeft daarentegen beschikt over een ‘iridescent’ effect. Het gedeelte rondom de veters wordt verbonden met het binnenwerk door middel van een donkerblauwe kleur. Om het pasen thema af te maken staat er in de binnenkant van de sneaker een gebroken paasei met daarin het Nike-logo.

Dit te gekke Easter pack zal vanaf aanstaande vrijdag 3 april verkrijgbaar zijn. Voor €150,- staat dit paar al bij jou in je wardrobe! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Nike Air Max 90 'Easter'

CJ0623-100 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Easter'
Nike Air Max 90 'Easter'
Images by Nike