Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Het nieuwe Stüssy x Converse Chuck 70 pack

7 maart 2024 19:10
Release reminder: Het nieuwe Stüssy x Converse Chuck 70 pack

In de herfst van 2022 lanceerden Stüssy en Converse een getextureerde Chuck 70 en een One Star in marineblauw en groen, passend bij het seizoen. Op deze sneakers zagen we de kenmerkende 8 Ball terugkeren. Voor 2024 bundelen de twee nogmaals hun krachten, dit keer voor twee colorways die perfect passen bij het voorjaar.

Het pack bestaat opnieuw uit de Chuck 70 Hi en Chuck 70 Ox. De Chuck 70 Hi schittert in een verfrissende ‘Sky Blue’ tint, terwijl de Chuck 70 Ox opvalt met een levendige ‘Poppy Red’ kleur. Deze nieuwe kleuren zijn perfect voor de lente en geven de klassieke Chuck 70-stijl een speelse twist.

Wat dit pack echt bijzonder maakt, is het gebruik van harig suède dat de hele bovenkant bedekt, waardoor een opvallend textuur ontstaat. Net als bij eerdere samenwerkingen wordt de kenmerkende All-Star patch van Converse op de Chuck 70 Hi verborgen onder het pluizige suède, terwijl aan de andere kant Stüssy’s herkenbare ster in het zwart te zien is.

Als laatste worden de sneakers afgewerkt met een witte tussenzool en een donkerbruine rubberen buitenzool, terwijl zwarte veters zorgen voor een strakke afwerking.

De Stüssy x Converse Chuck 70 Hi ‘Sky Blue’ en Chuck 70 Ox in ‘Poppy Red’ worden verwacht op 8 maart 2024 bij Stüssy, Converse en andere retailers. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download dan nu de Sneakerjagers app door op de knop hieronder te klikken!

Onlangs konden we ook een blik werpen op wat Nike en Stüssy voor ons in petto hebben in 2024. Bekijk hier de eerste beelden van de Stüssy x Nike LD-1000 ‘Action Green’.