Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Stüssy 8-Ball x Converse One Star en Chuck 70

14 november 2022 09:42
Release reminder: Stüssy 8-Ball x Converse One Star en Chuck 70

Stüssy en Converse komen met een nieuw ontwerp voor de One Star en de Chuck 70. Deze keer heeft het merk de kenmerkende 8 Ball op de twee silhouetten geplaatst. Al eerder hebben we de 8 Ball kunnen zien op tapijten, gebreide truien en sherpa jassen. De twee sneakers zijn de opvolgers van de Stüssy x Converse ‘Surfman’ die in augustus 2022 is gedropt. Zowel de One Star als de Chuck 70 zullen op 15 november 2022 verkrijgbaar zijn!

Deze nieuwe capsule is het derde project van het duo voor het jaar 2022. De eerdere samenwerkingen waren gemaakt van hennepstof. Deze keer stapt Stüssy af van deze stof en plaatst in plaats daarvan suède op het bovenwerk. De One Star komt in een felgroene kleur en de Chuck 70 in een donker marineblauwe kleurstelling.

De zolen van beide paartjes hebben een witte kleur gekregen, wat past bij de kleuren op de co-branded tonglabel en de geborduurde 8 Ball die op de zijkant is geplaatst. Hieronder kun je een gedetailleerde blik werpen op de paartjes!

De Stüssy x Converse One Star en Chuck 70 zullen releasen op 15 november 2022 bij Converse en andere retailers! Gebruik de buttons om alle release info voor jouw favoriete model te krijgen.

Benieuwd naar aankomende Converse colorways? Klik dan op de button hieronder!

Stüssy x Converse
Stüssy x Converse
Stüssy x Converse