Skip to content
Upcoming

Het Koreaanse KASINA komt met drie Nike Dunk Low’s

7 mei 2020 19:59
Het Koreaanse KASINA komt met drie Nike Dunk Low’s

We spreken vaak over hoe goed de Nike SB Dunk is maar dat betekent niet dat de Sportswear Dunk onderdoet voor de skate versie! Want juist een voordeel van de ‘normale’ Dunk is dat hij minder bulky is. Dus nu we weten dat het Koreaanse KASINA met drie Dunks komt is onze interesse gewekt!

KASINA Korea

KASINA is voor ons misschien geen bekende naam voor ons hier in Europa maar in Korea is het een hele grote! De keten is begonnen in in 1997 als een skateshop in Busan, een stad in het noorden van Zuid-Korea. Niet veel later kwamen er naast skatemerken ook veel streetwearmerken bij. Ondertussen is het bedrijf flink gegroeid en heeft het 10 shops in Seoul en Busan. Je vindt er tegenwoordig de beste sneaker releases en binnenkort ook een eigen release!

Er is eigenlijk nog niet heel veel bekend gemaakt en moeten we het doen met een aantal geruchten. Het bekende en beruchte Instagram account van PY_RATES lekt de laatste tijd heel veel en dus ook de drie nieuwe KASINA Dunks. De eerste twee colorways worden verwacht in de herfst van 2020. De basis van beide colorways komen in een ‘Sail’ kleur en zullen dus niet spierwit zijn. De eerste colorway heeft goudgele overlays met lichtblauwe details. De tweede herfst colorway heeft groene overlays met dezelfde blauwe details

De laatste Dunk, die ook als eerst zal droppen, is de University Gold colorway. Deze sneaker kenmerkt zich door de goudgele overlays en de lichtrode details zoals de Swoosh en de outsole. De verwachtig is dat deze sneaker in de wintermaanden uit zal komen.

De eerste twee sneakers worden dus in de herfst van 2020 verwacht en de derde in de wintermaanden. Aangezien KASINA Koreaans is is het dus nog afwachten of en waar ze zullen droppen in Europa. Maar tot die tijd hebben we alvast de ‘ mock-ups’ van PY_RATES.


Herfst Releases – KASINA X Nike Dunk

KASINA Nike Dunk
KASINA Nike Dunk

Winter Releases – KASINA X Nike Dunk

KASINA Nike Dunk