Skip to content
Newsfeed

Het ASICS GT-II ‘Uplifting Pack’ by AFEW

9 juni 2022 19:23
Het ASICS GT-II ‘Uplifting Pack’ by AFEW

Op 10 juni 2022, zal de nieuwe ASICS GT-II ‘Uplifting Pack’ worden uitgebracht. Het pack is ontworpen door AFEW in samenwerking met @strong_against_depression. AFEW wil meer aandacht vragen voor geestelijke gezondheid en depressie.

Geweldig concept! Vind je niet?

Het pack bestaat uit twee verschillende colorways. De ene bestaat uit verschillende grijstinten gemaakt van ribfluweel en suède. Het andere paar komt in het bruin, grijs en mat roze en is gemaakt van leer, nubuck en suède.

Op de binnenzool van de sneaker vind je een graphic. De gedeeltelijk transparante buitenzool en andere kleine details ronden het ontwerp van de sneakers af.

De ASCIS GT-II

De ASICS GT-II is voorzien van de zeer populaire Gel-Lyte zool. De door ASICS ontwikkelde innovatie op het gebied van loopschoenen werd halverwege de jaren 80 voor het eerst gepresenteerd en is sindsdien zeer populair. Afgezien van de zool overtuigt ook het bovenwerk van de sneaker, deze is namelijk altijd gemaakt van een lichte mix tussen verschillende materialen.

De Raffle

De raffle van beide sneakers start op 10 juni 2022 om 9:00 uur! Wat moet je doen? Volg @afewstore op Instagram. Voer dan op hun website jouw gewenste maat en Instagram-naam in en als je op ‘enter raffle’ drukt, zul je worden doorverwezen naar de kassa.

Hieronder tonen wij je de officiële foto’s van de ASICS GT-II ‘Uplifting Pack’! Klik op de button om direct naar AFEW te gaan. De button aan de zijkant van onze website toont alle retailers.

ASICS x AFEW