Skip to content
Upcoming

Heron Preston’s Nike By You Air Max 720/95 Collectie

9 april 2019 14:12
Heron Preston’s Nike By You Air Max 720/95 Collectie

Nike en Heron Preston zijn samen bezig met het samenvoegen van twee Nike modellen, namelijk de Nike Air Max 720 en de Air Max 95. De “Heron Preston Nike By You” is onderdeel van de Milan Design Week.

De details

Het is dus een combinatie van de Nike Air Max 720 en 95. Boven op de 720 Air bubbel zit de upper van de 95. De upper van deze sneaker is wel anders dan een normale Air Max 95. De upper is nu geheel doorzichtig en dus ook gemaakt van ander materiaal. Doordat de upper doorzichtig is, lijkt het alsof de midsole en upper een geheel zijn en geeft zo een futuristische look aan de sneaker. Het Swoosh logo staat ook meerdere keren op de upper en geeft zo een toffe extra look. Een ander details is het reflecterende logo van Heron Preston die op de tong staat. De sneaker komt in vijf kleuren uit, namelijk blauw, oranje, groen, roze en zwart.

De Heron Preston’s Nike By You Collectie komt, voor mensen die een plekje hebben gereserveerd, tijdens de Milan Design Week uit op woensdag 10 april. Maandag 15 april released de Nike By You Air Max 720/95 wereldwijd. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!